Acasă STIRI SPORTIVE „Fiara” Lăcătuș sare la Mircea Rednic! „Să intre în direct dacă e...

„Fiara” Lăcătuș sare la Mircea Rednic! „Să intre în direct dacă e bărbat!”

441
0

„Războiul” de la distanță dintre Marius Lăcătuș și Mircea Rednic escaladează, primul dându-i o replică tăioasă antrenorului de la UTA.

RECLAMĂ

Marius Lăcătuș sare la Mircea Rednic! „Să intre în direct dacă e bărbat!”

Analistul TV Marius Lăcătuș nu s-a mai abținut și l-a taxat pe Mircea Rednic în contextul dialogului de la distanță pe care l-au purtat pe marginea „adevăratelor” branduri din fotbalul românesc.

După ce antrenorul de la UTA a spus că FC U Craiova, gruparea lui Adrian Mititelu, este, pentru el, adevărata urmașă a legendarei „Știința”, legenda stelistă l-a contrat, iar acum i-a dat o nouă replică dură.„Eu nu vreau să intru într-o polemică cu Mircea Rednic. Eu am făcut o glumă, dacă e bărbat, să intre în direct, să vorbim (n.r. Mircea Rednic nu a răspuns la telefon când a fost sunat pentru a intra în direct). Nu știu dacă a văzut emisiunea sau dacă i s-a transmis ce am spus eu. Eu am făcut o glumă, dacă el nu a înțeles-o, e problema lui.

Pe mine, dacă mă deranjează cineva cu o declarație, pun mâna pe telefon și-l sun pe respectivul. Să nu creadă cumva că dacă a ieșit cu aceste declarații, eu voi sta cumințel și mă voi ascunde pe sub masă. Nu l-am jignit cu absolut nimic”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

Cum a pornit conflictul dintre Marius Lăcătuș și Mircea Rednic

După ce a auzit că antrenorul de la UTA o consideră pe FC U Craiova ca fiind adevărata Universitatea Craiova, Marius Lăcătuș a dat de înțeles că nu degeaba acesta este poreclit „Strâmbul”.

„Eu nu cred că Rednic a vrut să jignească, el așa e. Știi de ce i se spune… (n.r. «Strâmbul»). Mai face și glume care poate pe unii îi deranjează. Dar, pe mine nu”, a spus Marius Lăcătuș.

A urmat replica lui Mircea Rednic, care s-a declarat deranjat de atitudinea „Fiarei”.

„Și m-a deranjat și Marius Lăcătuș la o altă televiziune, care a declarat ‘de aia i se spune cum i se spune’. Păi, stai, nu tu spui că CSA Steaua e Steaua? Tu nu ai jucat la CS Steaua? Și nimeni nu zice nimic, îl respectă. Eu știu ceea ce spui, dar…

Lăcătuș a spus că am băgat strâmbe între cele două Craiove. Nu am băgat strâmbe. Am spus că pentru mine echipa lui Mititelu e continuatoarea Științei. Iar după aia să ajungi să spui…

Bine, era și agitat un pic, moderatorul de acolo îl tot împungea. Nu mă așteptam de la Lăcătuș. Păi și el spune la fel, că Steaua lui Gigi nu e Steaua. La el, Steaua sunt ăia care s-au format acum cinci ani…

La mine toată lumea a sărit. Dar ați văzut că nu e chiar așa, să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb”, a spus Mircea Rednic, potrivit Fanatik.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/fiara-lacatus-sare-la-mircea-rednic-sa-intre-in-direct-daca-e-barbat-19771556

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru îl somează pe Laurențiu Reghecampf: „Nu am primit cei 300.000 de euro! Mai are să-mi dea și bani împrumut”
Articolul următorMititelu Jr. a răbufnit în direct la adresa lui Rotaru: „Nu va exista nicio fuziune. Și autocarul nostru e mai scump decât baza lor!”