Acasă Life Style Mesajul purtat pe mașină de proprietarul unui BMW din Constanța: ”Tot în...

Mesajul purtat pe mașină de proprietarul unui BMW din Constanța: ”Tot în spate? Tot în spate!”

456
0

Proprietarul unui BMW din Constanța a distribuit pe rețelele sociale un mesaj care poate fi considerat ofensator la adresa celorlalți șoferi din trafic. Bărbatul a scris ”Tot în spate? Tot în spate!” pe o hârtie care apare când deschide portbagajul.  

RECLAMĂ

Proprietarul unui BMW X6 a simțit nevoia să se laude cu bolidul său și a decis că cea mai bună metodă e distribuirea unei ironii pe rețelele speciale, scrie Replica de Constanța.

”Tot în spate? Tot în spate!”, a scris proprietarul BMW-ului pe o hârtie care apare la deschiderea automată a portbagajului, întreaga ispravă fiind filmată sub titlul ”Singurul meu răspuns pentru toată Constanța”.

Gestul de o calitate îndoielnică a stârnit, după cum era de așteptat, controverse pe rețelele sociale, iar constănțeanul demonstrează că alăturarea atât de frecventă a termenilor ”posesor de BMW” și ”cocalar” nu este neapărat greșită sau doar un simplu stereotip la români.Sursa: StirilePROTV

RECLAMĂ
Articolul precedentBancurile zilei de vineri. Cele mai bune bancuri cu pensionari
Articolul următorReacția Kremlinului la întâlnirea lui Iohannis și a celor trei lideri europeni cu Zelenski. Avertismentul lansat de Moscova >>>