Home Monden MEGA SCANDAL ÎNTRE FOLCLORISTE! LAURA LAVRIC A UMILIT TREI CÂNTĂREȚE CELEBRE! REPLICI...

MEGA SCANDAL ÎNTRE FOLCLORISTE! LAURA LAVRIC A UMILIT TREI CÂNTĂREȚE CELEBRE! REPLICI PLINE DE VENIN

226
0
loading...

Inca un scandal zguduie lumea muzicii populare. In rolul principal, vulcanica Laura Lavric care a umilit trei cantarete celebre. Printre ele se afla si Lorenna, cea care a declansat furtuna. S-au spus vorbe grele, demne de procese de calomnie: VEZI VIDEO IN ARTICOL.

loading...
loading...

Scandalurile care mocneau de multa vreme in lumea muzicii populare, au explodat. Cantaretele au ajuns sa-si dea arama pe fata, declansand un adevarat razboi in emisiuni tv. Totul a pornit de la Lorenna, care a spus despre Laura Lavric ca este falsa. Moldoveanca apriga, Lavrig a umilit-o pe Lorenna, ca mai apoi sa le toace si pe Laura Haidau sau Margareta Clipa.

CEA MAI FALSĂ ESTE LAURA LAVRIC!

”Cea mai falsa este Laura Lavric! Una este in viata de zi cu zi si alta este cand apare la tv. Vorbeste despre generatia tanara numai de… ”bine”. Sa nu va suparati doamna Laura, eu spun ce am pe suflet.”, a declarat Lorenna la Teo show.

Afirmatiile Lorennei au facut-o pe Laura Lavric sa tune si sa fulgere. Victime au picat si alte doua cantarete, Laura Haidau si Margareta Clipa, despre care Laura Lavric a avut numai cuvinte injositoare. Laura Lavric a facut o serie de acuzatii extrem de grave, in cadrul emisiunii Matinali si populari, de la Etno tv.

BATE TIGAIA CÂT VREI, NU MĂ INTERESEAZĂ!

”Nu stiu de unde imi cunoaste caracterul, eu nu il cunosc pe al ei si nici nu-mi doresc. Ea canta ce canta, eu cant folclor adevarat. Pentru ca nu se leaga tigaia cu folclorul! S-a suparat pentru ca n-am vrut s-o primesc in emisiunea mea. Bate tigaia cat vrei, nu ma intereseaza. Cum si-a permis sa spuna asta cand nu m-am intalnit cu Lorenna asta niciodata?! Spor la vorbe!”, a declarat Laura Lavric la Matinali si populari.

LAURA HAIDĂU E MAI BUNĂ DANSATOARE, LA CÂNTAT MAI PUȚIN

”Cu Laura Haidau n-am nimic, nu m-a deranjat niciodata, dar sa fiu sincera, era la ansamblul Ciprian Porumbescu mai buna dansatoare si prezentatoare, la cantat mai putin. N-are cum sa-mi placa, are melodii frumoase dar la melodii mai trebuie si glas. A cantat o data melodia ruseasca Oci Ciornie, duca-se! Bai, Laura, l-ai umplut de sange pe Oci Ciornie asta!”, a spus Laura Lavric despre Laura Haidau.

Si cu Margareta Clipa a avut ceva de impartit. Laura Lavric a spus despre ea ca e foarte dificila si narcisista.

”E o femeie foarte dificila. Ea critica pe fiecare, nimeni nu e artist, toti au defecte. A spus la ansamblu ca ce zile a dus cu mine. N-am avut niciun conflict cu ea, nu pot sa inteleg. A vrut s-o ia la bataie pe redactora de la ansamblu ca de ce ma cheama pe mine, ca ea e mai buna! Eu nu ti-am facut niciodata niciun rau, nu am treaba cu tine, nu fii narcisista. Cum sa-i spun eu doamna, ea sa-mi spuna asa ca eu sunt mai mare. Nu a putut sa ma suporte, nici pe mine, nici pe Sofia Vicoveanca.”, a mai declarat Laura Lavric la Etno tv.

sursa: https://starpopular.ro/mega-scandal-intre-folcloriste-laura-lavric-a-umilit-trei-cantarete-celebre-replici-pline-de-venin/

loading...
loading...