Home Monden LORENNA, REPLICĂ ACIDĂ PENTRU LAURA LAVRIC: NU CUNOSC NICIUN HIT DE-AL EI!...

LORENNA, REPLICĂ ACIDĂ PENTRU LAURA LAVRIC: NU CUNOSC NICIUN HIT DE-AL EI! SCANDALUL CONTINUĂ

206
0
loading...

Meciul declaratiilor dintre Laura Lavric si Lorenna a intrat in runda a doua! Lorenna i-a aplicat Laurei replici sub centura extrem de dureroase: nu canta folclor, eu nu stiu vreun hit de-al ei. Lorenna si-a si cerut scuze pentru ca a zis ca Laura Lavric este falsa: VEZI VIDEO IN ARTICOL. 

loading...
loading...

Meciul dintre Lorenna si Laura Lavric nu s-a terminat! Dupa afirmatia conform careia Laura Lavric este falsa, facute de Lorenna in emisiunea Teo Show, artista din Moldova s-a suparat atat de tare incat a mustruluit-o pe mai tanara interpreta. La randul ei, Lorenna a scos artileria grea a cuvintelor la matinalul Etno tv.

NU ȘTIU NICIUN HIT DE-AL LAUREI LAVRIC!

”S-a suparat? Dar eu i-am zis sa nu se supere! Treaba a pornit de mai mult timp, sunt cativa din generatia de aur care nu-i accepta pe cei din generatia noua. Imi asum, a fost o parere. Fiecare are un loc sub soare, fiecare canta ce doreste sau ce ii cere publicul. Noi, generatia tanara respectam generatia de aur si le cerem si lor respect. Se ia de tigaile mele, mie nu-mi vine in minte niciun hit de-al doamnei Laura Lavric, un slagar, ceva… o sa consult internetul ca nu-mi amintesc.”, a declarat Lorenna.

Ea canta ce canta, eu cant folclor adevarat. Pentru ca nu se leaga tigaia cu folclorul! S-a suparat pentru ca n-am vrut s-o primesc in emisiunea mea. Bate tigaia cat vrei, nu ma intereseaza. Cum si-a permis sa spuna asta cand nu m-am intalnit cu Lorenna asta niciodata?! Spor la vorbe!”, a declarat Laura Lavric la Matinali si populari.

EU NU CRED CĂ LAURA LAVRIC CÂNTĂ CHIAR FOLCLOR

”Nu sunt suparata, cum a zis si doamna, nu prea am ce sa vorbesc cu doamna, nu avem vreo legatura, nu suntem prietene, doar ca ne scoatem din emisiuni, din spectacole… A afirmat ca dansa canta folclor, eu nu cred ca este chiar folclor, nu cred ca este cules de la sat si dus din generatie in generatie. Asta e muzica populara ce canta multi solisti din Moldova. Compozitiile proprii sunt creatii populare.

Am inceput cu opera satirica, pamfletul, Tigaia, este iubita de public! Daca Tigaia este o piesa tampita, inseamna ca publicul meu este… scuzati, publicul meu este destept. Eu imi cer scuze doamnei Laura Lavric daca am suparat-o asa de tare incat sa spuna pe post ca nu ma suporta pe mine sau pe Tigaia mea. Eu o sa-mi vad mai departe de tigaile mele si de publicul meu minunat.”, a mai precizat Lorenna.

sursa:https://starpopular.ro/lorenna-replica-acida-pentru-laura-lavric-nu-cunosc-niciun-hit-de-al-ei-scandalul-continua/

loading...
loading...