Home Monden Matilda Pascal-Cojocărița, grav afectată financiar din cauza pandemiei de coronavirus: „Suntem terminați!...

Matilda Pascal-Cojocărița, grav afectată financiar din cauza pandemiei de coronavirus: „Suntem terminați! Este foarte greu!”

162
0
loading...

Matilda Pascal-Cojocărița se numără printre vedetele grav afectate financiar, după ce toate evenimentele și spectatolele pe care ar fi trebuit să le onoreze au fost anulate, din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre problemele cu care se confruntă în momentul actual și a mărturisit că și-a pierdut de mult speranța.

loading...

Pandemia de coronavirus a lovit puternic în industria muzicală din România. Mulți artiști au avut și au de suferit din cauza restricțiilor și a măsurilor de siguranță care s-au luat pentru a împiedica răspândirea virusului.

Matilda Pascal-Cojocărița trece prin momente cumplite, din cauza situației financiare în care se află. Asemenea colegilor săi de breaslă, interpreta de muzică populară a mărturisit că a ajuns la sapă de lemn din cauza lipsei spectacolelor și nici nu speră că lucrurile se vor remedia în viitorul apropiat.

„Suntem terminați, nu avem aer și din punct de vedere artistic suntem uitați. S-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă sau să ne apucăm de tuns oile sau de măturat străzile, să putem să câștigăm un ban. Suntem legați de mâini și de picioare. Este foarte greu. Nu mai avem speranțe, parcă totul este o nebuloasă. Dacă mai ține un an pandemia, mai avem încă rezerve, dar dacă mai ține doi ani s-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă”, a dezvăluit Matilda Pascal-Cojocărița, în exclusivitate.

sursa : https://antenastars.ro/star-news/matilda-pascalcojocarita-grav-afectata-financiar-din-cauza-pandemiei-de-coronavirus-suntem-terminati-este-foarte-greu-id95541.html

loading...