Home Monden Ioana Gingină se mărită? Ce spune actrița despre purtarea rochiei de mireasă...

Ioana Gingină se mărită? Ce spune actrița despre purtarea rochiei de mireasă pentru a treia oară: „De ce nu?”

165
0
loading...

Ioana Ginghină a vorbit despre cea de-a treia căsătorie, cu atât mai mult cu cât iubitul ei misterios i-a și oferi inelul de logodnă. Vedeta a recunoscut dacă va mai îmbrăca pentru a treia oară rochia de mireasă sau nu!

loading...
  • Se mai mărită Ioana Ginghină?
  • Ce a spus actrița despre noua relație
  • Să fie a treia oară cu noroc pentru vedetă?

Ioana Ginghină a avut o viața…ca de film, că doar e actriță, însă, după cum spune și vechea vorbă, „viața bate filmul”, iar de cele mai multe ori este adevărat, iată că vedeta noastră a demonstrat că există viață și după divorț. După mariajul eșuat cu colegul său Alexandru Papapdopol, Ioana Ginghină parcă a renăscut. Ea și fiica ei sunt cele mai bun prietene, iar viața ei, în ciuda pandemiei de coronavirus care nu i-a mai dat voie să muncească atât de mult, este parcă mai liniștită decât înainte.

Și dacă vă întrbați de ce, este datorită iubitului său, Cristi Pitulice, care o face să se simtă o femeie împlină, la aproape doi ani de la divorțul de tatăl fetiței sale. Actrița și noul bărbat din viața ei locuiesc încă de anul trecut împreună, cu fiica Ioanei, Ruxandra, acesta se înțelege foarte bine, iar vacanțele și planurile de viitor sunt toate la comun acum.

„Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună. Ne-a prins pandemia împreună și ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate”, a afirmat în vara anului trecut ăndrăgita actriță.

sursa : https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/ioana-gingina-se-marita-ce-spune-actrita-despre-purtarea-rochiei-de-mireasa-pentru-a-treia-oara-de-ce-nu-246973.html

loading...