Acasă Life Style Marina Voica are 39 de kilograme la 87 de ani: „Nu sunt...

Marina Voica are 39 de kilograme la 87 de ani: „Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos”

1597
0

Marina Voica, în vârstă de 87 de ani, a răbufnit după ce a fost criticată că este piele și os. Cântăreața cântărește 39 de kilograme și se simte foarte bine așa cum este.

RECLAMĂ

Pentru playtech.ro, Marina Voica a făcut mai multe declarații după ce greutatea ei a fost criticată. Artista spune că se simte foarte bine și că multe femei sunt invidioase pe silueta ei. Spune că își găsește foarte greu hainele potrivite și susține că are o greutate normală. De asemenea, spune că încă se simte în putere și este deranjată de zvonurile legate de sănătatea ei.„Ce s-a tot mirat lumea că, la 87 de ani, ai mei, mai cânt live? N-am 100 de ani, iertați-mă, mai pot! Eu cânt cu mare ușurință, așa am cântat toată viața. Lumea a fost surprinsă, cu toții m-au sărbătorit pe scenă, sunt o legendă vie, sunt bine, stați liniștiți! Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos, multe femei mă invidiază. Măsor 1.59 m, am avut 1.62 m, dar, am mai scăzut, odată cu trecerea timpului, și găsesc greu haine, mărimea S, cât port eu. Și am 39 de kilograme, nu 37, Doamne ferește! Am o greutate normală, ce atât mă tot îngroapă unii și tot zic că de-abia am putut ține în mâini Trofeul Mamaia!’.

La 87 de ani, Marina Voica spune că ea conduce o mașină sport, foarte puternică și care este greu de condus în mod normal.

„Cei care tot zic că sunt doar piele și os știu, oare, că eu conduc și acum o mașină sport, care e foarte greu de condus? Sunt o fire sportivă, am făcut sport toată viața, am făcut gimnastică în tinerețe. În plus, muncesc în Breaza, unde stau. Am o curte mare, ridic, car cu roaba! Dar, știți cum e! Prea m-a tot lăudat mereu lumea, acum trebuia să-mi pună și o picătură de otravă!’.Artista s-a supărat pe organizatorii Festivalului Mamaia, care nu i-au trecut numele pe afiș. Marina Voica spune că nu va mai merge de acum înainte la astfel de evenimente.„N-am fost trecută pe afiș, am fost trecută ca supriză! Dă-o naibii, de surpriză, păi, trece-mă pe afiș, că-ți vând biletele! Poate că lumea voia să mă vadă! Oriunde mă duc, și mă cheamă foarte mulți, mă duc și cânt, iar sălile sunt pline! Acum, chiar așa, să nu mă treacă pe afiș? Până la urmă, am zis că mă duc și fac succes, aveam rochia pregătită, este cumpărată de aici, din Breaza. Am urcat pe scenă, am pus mâna în șold și am cântat! Am zis: ‘Lasă, că vă arăt eu vouă!’. Am fost aplaudată, m-au emoționat!. Am decis, după acest incident, să nu mai merg la festivaluri!’.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede’ – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

sursa: https://www.avantaje.ro/articol/marina-voica-are-39-de-kilograme-la-87-de-ani?utm_campaign=avantaje-page-post&utm_content=article-evergreen&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_term=cde-facebook-evergreen-out-of-hours-articles-830&fbclid=IwAR0AtO0MQWw-iEhSFFgR8i3nnG8gIpu0tbeZNarJg_s0JKiYFATZAcw5smo

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat reținut după ce a furat 8.000 de euro dintr-o mașină de pe strada Ciprian Porumbescu
Articolul următor”Toate suntem înșelate” Theo Rose a izbucnit și a spus adevărul din spatele infidelității. Artista e foc și pară după cele auzite: „Ce se întâmplă cu familia?”