Acasă Monden ”Toate suntem înșelate” Theo Rose a izbucnit și a spus adevărul din...

”Toate suntem înșelate” Theo Rose a izbucnit și a spus adevărul din spatele infidelității. Artista e foc și pară după cele auzite: „Ce se întâmplă cu familia?”

1972
0

Theo Rose este una dintre cele mai vocale vedete de la noi, care niciodată nu s-a ferit să își spună punctul de vedere și să fie transparentă cu cei care fac parte din comunitatea sa online.

RECLAMĂ

Astfel că de multe ori a vorbit cu sinceritate despre situațiile din viața sa ori despre ceea ce aude sau vede în jurul său și nu îi convine deloc.

Theo Rose, scoasă din minți după cele auzite

Lucru care s-a întâmplat și acum, când artista a izbucnit în mediul online, după ce, spune ea, a dat peste un dialog purtat pe TikTok, care a revoltat-o teribil.

Conform spuselor sale, discuția făcea referire la ceea ce înseamnă, pentru unele persoane, să fii bărbat. Concret, un bărbat trebuie și este știu faptul că înșală și are acest drept de când e lumea, că doar s-a născut vânător.”Iar m-am uitat pe TikTok și mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul e vânător la bază și că e absolut normal să caute în timpul unei relații cu o femeie să mai meargă și pe la alte femei, pentru că el are nevoie să diversifice, că asta face un bărbat normal, că ăla care nu înșală e un fătălău”, a spus Theo Rose, pe conturile sale de socializare.

Ulterior, după cele auzite și ajunse virale, artista nu s-a putut abține și și-a spus dur părerea despre ceea ce se pare că a ajuns să fie o normalitate în ziua de azi și un lucru aplaudat.

Astfel, conform spuselor sale, nu, infidelitatea nu este un lucru de laudă și nici o normalitate cu care femeile trebuie să trăiască.

Motivația cântăreței fiind aceea că, dacă un lucru este normal atunci el nu trebuie să doară și nici să provoace certuri, ceea ce, de fapt, se întâmplă mereu când o femeie află că partenerul de viață a călcat strâmb.

Plus că, mai notează vedeta, o astfel de mentalitate și un astfel de comportament nu este deloc benefic societății, familiei și tinerei generații.

Theo Rose crede că normalizarea infidelității distruge familii și prostește o generație întreagă care încă nu a ajuns la stadiul maturității și ia drept exemplu ceea ce vede în stânga și-n dreapta.

”Bine, să zicem că toți bărbații ne înșală, deci, toate suntem înșelate, niște proaste! Și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne ducem și la batem pe alea, le omorâm, de ce ne mai supărăm, de ce ne mai doare? Că dacă ne doare înseamnă că nu e normal, că nu se poate trăi cu sentimentul ăsta. Întrebarea mea în continuare este: ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe? Și imediat vă spun și continuarea. Ăștia micii asta văd pe internet și mulți dintre ei nu au puterea să își selecteze informația, asta e problema mea în momentul ăsta și vă spun și de ce. Noi ăștia care am crescut cât de cât, vă spun de ce suntem proști, ne interesează doar cum ne simțim noi și prea puțin de ce văd ăștia micii care vin după noi. Ăștia ne iau de buni, ei nu înțeleg că noi suntem tâmpiți la cap, ei văd în noi modele”, a mai spus artista.

sursa: https://www.wowbiz.ro/toate-suntem-inselate-theo-rose-a-izbucnit-si-a-spus-adevarul-din-spatele-infidelitatii-artista-e-foc-si-para-dupa-cele-auzite-ce-se-intampla-cu-familia-20347308?utm_source=fb-cross&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://wowbiz.ro/toate-suntem-inselate-theo-rose-a-izbucnit-si-a-spus-adevarul-din-spatele-infidelitatii-artista-e-foc-si-para-dupa-cele-auzite-ce-se-intampla-cu-familia-20347308&fbclid=IwAR1Gl3mFtSDAyuroUEVKECCK05O7VrGxeUrIH5oywzcb2pKIaI6wV_nHLX8

RECLAMĂ
Articolul precedentMarina Voica are 39 de kilograme la 87 de ani: „Nu sunt deloc piele și os, am un corp foarte frumos”
Articolul următorParcul de 2,8 milioane de euro din cartierul Narciselor, departe de a fi finalizat! Termenul e depășit deja cu patru luni!