Acasă Monden Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis...

Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis fiul său, Ionuţ Dolănescu

586
0

Astăzi, Maria Ciobanu a împlinit vârsta de 82 de ani. Toţi admiratorii artistei i-au transmis urări de bine prin intermediul reţelelor de socializare. Ionuţ Dolănescu i-a transmis un mesaj emoţionant.

RECLAMĂ

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, Maria Ciobanu, a împlinit astăzi frumoasa vârsta de 82 de ani. Toţi cei care o iubesc pe artistă au ţinut să îi transmită mesajele de la mulţi ani, dar şi mesaje emoţionante de iubire. Acelaşi lucru l-a făcut şi fiul său, Ionuţ Dolănescu. Acesta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie frumoasă de familie alături de un mesaj ce a adus lacrimi în ochii multor admiratori de-ai iubitei artiste. “Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“

Maria Ciobanu s-a întors recent în România.

Cântăreţa a lipsit din România timp de doi ani de zile, iar recent a venit acasă, unde s-a bucurat cel mai mult de timpul petrecut alături de familie. Artista nu a uitat nici de fani, cărora le-a transmis un mesaj pe Facebook.

„Dragii mei, sunt fericită că mă aflu din nou aici printre voi, românii mei iubiți, de care mi-a fost atâta dor. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc multă sănătate.”, a scris Maria Ciobanu.

Ştim foarte bine că medicii din America au avertizat-o pe Maria Ciobanu să o lase mai ușor cu călătoriile lungi. Însă artista nu a ținut cont de aceste sfaturi, iar dorul de casă a fost prea mare. Un zbor din Statele Unite ale Americii durează 15 ore, iar la vârsta respectabilă de 81 de ani nu este tocmai comod să călătorești pe distanțe atât de lungi.

RECLAMĂ
Articolul precedentREȚETE de pește: Somon la cuptor, cu susan
Articolul următorLarisa Iordache s-a transformat într-o bombă sexy. Gimnasta i-a băgat pe bărbaţi în boală cu trupul său