Acasă Life Style Larisa Iordache s-a transformat într-o bombă sexy. Gimnasta i-a băgat pe bărbaţi...

Larisa Iordache s-a transformat într-o bombă sexy. Gimnasta i-a băgat pe bărbaţi în boală cu trupul său

1481
0

Larisa Iordache este una dintre cele mai bune şi mai frumoase gimnaste din România. Sportiva reprezintă de fiecare dată cu mândrie numele României peste hotare, iar de ea se leagă marile speranţe ale românilor în privinţa gimnasticii.

RECLAMĂ
Larisa Iordache, o campioană sexy

Domeniul în care a ales să profeseze o obligă să aibă o siluetă de invidiat, astfel că nu ne mirăm că Larisa Iordache arată într-un mare fel. Dar, dacă în sala de sport o vedem ceva mai timidă, în viaţa de zi cu zi, Larisa Iordache nu are nicio reţinere pentru a-şi arăta trupul bine lucrat la sală.

Calvarul unei campioan

Larisa Iordache este una dintre cele mai ghinioniste gimnaste din istoria României. Aceasta a trebuit să stea departe de sport şase luni, după ce și-a rupt tendonul lui Achile de la piciorul stâng la Montreal, în timpul Campionatelor Mondial din 2017, chiar la încălzire. De atunci, “Lari” a suferit trei operații, însă doar ultima a fost reușită.

Larisa Iordache şi-a etalat formele senzuale la plajă

Dacă în general pare cuminţenia întruchipată, dacă aruncăm o privire pe contul său de Instagram, trebuie să recunoaştem că Larisa Iordache este foarte dezinhibată şi nu are nicio problemă să pozeze cât mai sexy. Frumoasa sportivă este conştientă de calităţile sale, astfel că nu îi este greu deloc să se fotografieze cât mai senzual. Dar nu vă faceţi probleme, pentru că am selectat şi noi câteva imagini sexy cu aceasta, pe care vă invităm să le urmăriţi în galeria foto.

RECLAMĂ
Articolul precedentMaria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis fiul său, Ionuţ Dolănescu
Articolul următorDieta RAPIDĂ cu struguri. Veți SLĂBI jumătate de kilogram pe zi