Acasă Monden Marcel Toader o contrazice pe Gabriela Cristea: „Nu ne-am despartit fiindca eu...

Marcel Toader o contrazice pe Gabriela Cristea: „Nu ne-am despartit fiindca eu nu imi doream un copi! Nu o astept sa se intoarca acasa, ea a fost soarele meu”

935
0

Seara trecuta, Gabriela Cristea a declarat la WOWbiz ca motivul pentru care ea si sotul ei au pus punct relatiei este acela ca Marcel nu si-a dorit un copil.

RECLAMĂ

Intr-un interviu acordat emisiunii Drept la Tinta, fostul sportiv a contrazis-o pe Gabi.

Imi pare foarte rau. Sunt 5 ani petrecuti impreuna. Hotararea a fost a mea de a ne desparti. Toate responsabilitatile eu mi le asum. Vina este doar a mea. Nu ne-am despartit fiindca eu nu imi doream un copil. Lucrurile sunt mult mai complicate, normal ca inca mai tin la Gabriela. Ea a fost soarele meu. Sa nu credeti ca nu am incercat pe parcursul relatiei noastre sa ajungem la un numitor comun, dar banuiesc ca lucrurile sunt mult mai profunde in suflet.

As vrea sa ii spun Gabrielei ca eu am ramas si voi fi mereu acelasi. Nu depinde de mine. Eu sunt vinovat, dar intr-o relatie sunt doi. Nu va pot spune daca o astept acasa fiindca nu gandesc asta.”, a spus acesta. sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentBalaci a rupt prietenia cu Mititelu, Ţicleanu nu vrea să-i urmeze exemplul. Ce mesaj a postat antrenorul pe Facebook
Articolul următorDe ce a dat Petrică Mîţu Stoian cu oiştea-n gard