Acasă Monden Mama lui Bahmuţeanu dă TOT din casă: „Silviu a părăsit-o pentru că...

Mama lui Bahmuţeanu dă TOT din casă: „Silviu a părăsit-o pentru că nu mai era frăguţă, drăguţă! Cu Mihai, îi strălucesc ochii”

939
0

Petruţa Toma, mama Adrianei Bahmuţeanu, a venit pe canapeaua de la Happy Hour, unde a vorbit deschis şi sincer despre căsnicia dintre vedetă şi omul de afaceri.

RECLAMĂ

„El a vrut să divorţeze că nu i-a mai plăcut fata. Dacă nu mai era frăguţă, drăguţă…

N-a mai avut răbdare puţin. Eu l-am sfătuit şi dacă-i spunea atunci că o iubeşte, ea cu siguranţă s-ar fi împăcat cu el”, a dezvăluit mama brunetei.

Femeia a povestit şi despre clipa în care Adriana a plecat de acasă: „A fugit cu tot cu copilaşi, încălţată în papuci, şi eu după ei, tot în papuci. Eu eram în casa aia de cinci ani şi aproape nu mă vedeam cu Silviu”.

Petruţa a dezvăluit că atunci când cei mici merg în vizită la omul de afaceri ei au parte de un tratament special: „Când ajung acolo, Silviu îi schimbă de haine, le dă alte jucării, dar nu-i trimite aşa acasă. Acasă-i una, acolo-i alta”.

Mama lui Bahmu a povestit că Adriana l-a iubit enorm pe Silviu şi că nu ştie ce se va întâmpla în viitor: „Îi sclipesc ochii, aşa cum nu i-au mai sclipit de la începutul relaţiei cu Silviu. Mihai este un băiat cu bun simţ, dar şi Silviu era aşa la început. Din „mămică” nu mă mai scotea„.

Ea a spus că Prigoană este: „Indiferent, rece şi răzbunător fără motiv, dar că 100% el nu a ieşit din sufletul Adrianei”.

Mai mult, doamna Petruţa a mărturisit că nu crede că o s-o mai vadă vreodată în rochie de mireasă, dar că acum ea este fericită, chiar dacă nu l-a uitat pe Silviu. Sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn mai scăpăm de câini
Articolul următorToate argumentele pentru ca Primăria să cumpere teren din Balta Craioviţei