Acasă Monden „Macel” la Etno TV! Roxana Vasniuc si bucatarul Gheorg au fost dati...

„Macel” la Etno TV! Roxana Vasniuc si bucatarul Gheorg au fost dati afara! Varu’ Sandel se teme sa nu fie pus si el pe liber de Prigoana!

1249
0

Surpriza mare! Varu’ Sandel ar putea lipsi din grila de toamna de la Etno TV! Dupa zeci ani in care a tinut saptamanal o emisiune de succes, vedetei nu i s-a spus inca daca mai ramane sau nu la postul lui Silviu Prigoana!

RECLAMĂ

Varu’ Sandel a lucrat zece ani la Etno TVIn ultima vreme, criza a lovit puternic televizunile de nisa, si in special Etno TV. Nume grele ca Roxana Vasniuc sau Gheorghe Vitan, cunoscut ca bucatarul Gheorg, sunt puse pe lista de disponibilizari, si, mare surpriza!, mai nou, isi simte postul in pericol si Alexandru Pop! Acesta din urma modereaza de zece ani show-ul “D’ale lui Varu’” si, pentru prima data de cand colaboreaza cu postul muzical, nu i s-a spus daca, din toamna, contractul i se va prelungi sau nu!

Silviu Prigoana vrea sa faca disponibilizari la postul sau muzical“Mi-ar parea rau sa se termine! Trebuie sa ma gandesc la un alt drum! Iar daca la toamna, oamenii se razgandesc si apeleaza din nou la mine, voi fi foarte fericit! Am facut totul cu mult suflet si sper ca emisiunea mea sa nu fie uitata de public”, a declarat Varu’ Sandel pentru WOWbiz.ro!

“Banii sunt din ce in ce mai putini! Am auzit si eu ca multi colegi de ai mei au fost pusi pe liber, insa, pe undeva, e normal! Este foarte greu sa mergi la drum cu proiecte costisitoare, intrucat ajungi la faliment si nu mai te salveaza nimeni!”, a mai spus Sandel.

Alexandru Pop, inconjurat de artisti la emisiunea luiCu toate acestea, Varu’S andel mai are o speranta si considera ca nu este imposibil ca show-ul lui sa fie in grila si din toamna. “Emisiunea mea nu consuma multi bani, se difuzeaza o singura data pe saptamana si merge la sufletul omului! Ultima editie din sezon o sa fie pe 16 iunie, insa este posibil ca ea sa nu-si dea inca duhul! E adevarat ca pana acum ne luam la revedere si ne spuneam ca ne vedem in toamna, iar acum nu s-a mai intamplat asa, dar nici nu mi s-a spus verde in fata ca nu mai vor sa ma mai tina!”, a conchis actorul. sursa:  wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGinecologul prins în flagrant în timp ce primea mită de la o gravidă, arestat preventiv
Articolul următorBalaci: „Mititelu şi Marcel Popescu nu vor lucra niciodată împreună”