Acasă STIRI SPORTIVE Balaci: „Mititelu şi Marcel Popescu nu vor lucra niciodată împreună”

Balaci: „Mititelu şi Marcel Popescu nu vor lucra niciodată împreună”

557
0

Fosta glorie a Universităţii Craiova, Ilie Balaci, nu crede că patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu şi Marcel Popescu vor putea lucra împreună. Balaci a declarat că va fi foarte greu ca finanţatorul oltean să-şi schimbe mentalitatea.

RECLAMĂ

Domnule Ilie Balaci, credeţi că Universitatea Craiova se va înscrie în sezonul viitor din Liga a II-a?
Nu ştiu ce se va întâmpla, dar pot să vă spun că eu îi doresc să câştige campionatul în Liga a II-a, adică să promoveze.

Vedeţi oportună posibila numire a lui Marcel Popescu drept preşedinte?
Dacă luăm în calcul faptul că Marcel Popescu a adus ultimul titlu la Craiova se poate spune că este potrivit. În rest vom vedea ceea ce se va întâmpla. Erau doi oameni care pot să aspire la un asemenea post: Corneliu Andrei Stroe şi Marcel Popescu. Probabil primul dintre ei a refuzat şi a rămas varianta cu Marcel Popescu.

Domnul Marcel Popescu a spus că dacă va fi preşedinte la „U” Craiova ar forma un grup de elită ale fostelor glorii, care să fie în cadrul clubului, printre care şi dumneavoastră. V-ar interesa o asemenea poziţie?
Nu mă interesează. Eu sunt unul dintre proprietarii palmaresului Craiovei. Prin tot ceea ce am făcut pentru acest club sunt implicat permanent. Nu am nevoie de funcţii onorifice în cadrul clubului.

Credeţi că Adrian Mititelu se va schimba şi nu va mai lua singur deciziile în cadrul clubului?
Adrian Mititelu nu se poate schimba niciodată. El nu ştie să facă altceva.
Are impresia că le ştie pe toate şi aşa va rămâne.

Adrian Mititelu şi Marcel Popescu pot să aibă o relaţie pentru revenirea Ştiinţei în Liga I?
Eu nu cred că Adrian Mititelu şi Marcel Popescu vor lucra împreună. Marcel este foarte inteligent, deştept şi nu acceptă să fie condus de nimeni. sursa: http://www.dolj.gorj-domino.com

RECLAMĂ
Articolul precedent„Macel” la Etno TV! Roxana Vasniuc si bucatarul Gheorg au fost dati afara! Varu’ Sandel se teme sa nu fie pus si el pe liber de Prigoana!
Articolul următorFoştii oameni ai lui Mititelu au revenit deja în Liga I. Prodanca, Lucian Mitu şi Dan Idita preiau managementul la Săgeata Năvodari