Acasă STIRI SPORTIVE Lovitură de teatru! Comunicatul emis de Universitatea Craiova în privința lui Laurențiu...

Lovitură de teatru! Comunicatul emis de Universitatea Craiova în privința lui Laurențiu Reghecampf

285
0

Numit în urmă cu două luni la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a primit o ofertă tentantă din Arabia Saudită și le-a transmis oltenilor că vrea să plece.

RECLAMĂ

Între timp, despre Reghecampf s-a scris că este așteptat în zona Golfului în aceste zile, asta după ce i-a fost plătită clauza contractuală în valoare de 300.000 de euro.

Cu toate acestea însă, Universitatea Craiova anunță că Laurențiu Reghecampf este, cel puțin pentru moment, antrenorul echipei, chiar dacă nu se mai află în țară în aceste zile.

Lovitură de teatru! Laurențiu Reghecampf figurează și acum ca antrenor al Universității Craiova. Comunicatul emis

În aceste momente se așteaptă o decizie din partea FRF, prin care să se ateste că Universitatea Craiova a rămas fără antrenor și poate numi unul nou.

La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

– Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

– Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

– Daniel Tudor, antrenor cu portarii

– Marius Francisc, analist video”, a transmis Universitatea Craiova.

RECLAMĂ
Articolul precedent„Mi-am pierdut capul și am strâns-o de gât”. O româncă a fost ucisă de iubitul tunisian, după o ceartă violentă. Bărbatul a recunoscut fapta —
Articolul următorCine este farmacistul acuzat de trafic de fentanil și oxicodonă. A fost prins cu o cutie cu mii de pastile