Home Life Style Loulou face ”valuri” la mare. Iubita lui Lazarus, topless corespunzător!

Loulou face ”valuri” la mare. Iubita lui Lazarus, topless corespunzător!

2955
0
loading...

Luis Lazarus se poate considera un bărbat norocos. Acesta se iubeşte de ceva vreme cu Andreea Lazăr, cunoscută sub numele de scenă, Loulou, care, pe lângă faptul că atrage toate privirile oriunde ar merge, se înţelege de minune cu cei doi copii ai săi.

loading...
loading...

Luis Lazarus şi iubita lui au profitat de vremea frumoasă şi s-au relaxat la Mamaia. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, i-a filmat pe cei doi îndrăgostiţi în timp ce stăteau la plajă pe şezlong, Andreea oferind o ”privelişte” de senzaţie.

Loulou a făcut plajă topless la Mamaia.
Loulou a făcut plajă topless la Mamaia.

Chiar dacă era îmbrăcată într-un costum de baie micuţ din două piese, Loulou a preferat să renunţe la sutien pentru a se bronza uniform. Iubita lui Luis Lazarus s-a făcut remarcată pe plajă, ochii tuturor fiind îndreptaţi asupra sânilor ei de dimensiuni apreciabile. Dacă Loulou are mare grijă de modul în care arată şi are o siluetă demnă de invidiat, nici Lazarus nu se lasă mai prejos şi se poate lăuda şi el cu… abdomenul lui.

Cei doi sunt împreună de şase ani, iar Loulou îşi doreşte să devină soţia lui Lazarus, dar mai are de trecut o “probă”. “Luis mi-a spus că mă va cere de soţie în momentul în care voi ajunge celebră şi cu bani, ca să vadă dacă îmi pierd minţile. Ăsta este un test pe care trebuie să-l trec şi sunt convinsă că-l voi trece”, a povestit, într-o emisiune tv, Andreea.

loading...
loading...