Home Life Style La fix un an de la nunta cu ”Prinţesa pietrişului”, musculosul trăieşte...

La fix un an de la nunta cu ”Prinţesa pietrişului”, musculosul trăieşte periculos. S-a jucat cu o blondă până l-au luat transpiraţiile!

418
0
loading...

Iulian Demeter a devenit celebru drept amantul Sylviei, pe care a despărţit-o de Andrei de la Alb Negru, apoi a nimerit bine în familia “Regelui de la Tărtăşeşti”, pe numele lui Ion Rusu, fostul primar al localităţii şi posesorul unei averi impresionante.

loading...
loading...

Iulian Demeter, vrăjit de o blondină pe litoral!

Cu toate că acum este căsătorit cu cea poreclită “Prinţesa Pietrişului de la Tărtăşeşti”, iar împreună au un fiu, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe frumuşelul Iulian pe litoral, în club, alături de o blondă “lipicioasă”.

Iulian Demeter a dansat în club cu o blondă „lipicioasă“
Iulian Demeter a dansat în club cu o blondă „lipicioasă“

Deşi iniţial părea să fie mai preocupat de căldură, ştergându-se constant cu un şerveţel şi rearanjându-şi freza de cuceritor, în cele din urmă a început să discute cu misterioasa parteneră de distracţie, cu un zâmbet larg pe chip, iar femeia nu părea că îşi poate ţine mâinile deoparte. Cei doi nu au făcut vreun gest de afecţiune exagerată, părând că sunt atenţi la cei din jurul lor, însă Iulian era singur-singurel în compania blondei cu lipici, fără urmă de soţia pe care o ducea în faţa altarului anul trecut.

După ce s-a lansat drept cel mai celebru amant de la noi, a reuşit să intre în “Famila Regală din Tărtăşeşti”, creatorii unui adevărat imperiu financiar!

După ce a
După ce a “divorţat-o” pe Sylvia, Demeter s-a reorientat spre Ana Maria.

Atunci când Sylvia a început să filmeze un videoclip în care trebuia să mimeze scene senzuale alături de tinerelul Iulian Demeter, părea doar o perioadă de muncă la fel ca oricare alta. Nimeni nu se aştepta la ceea ce a urmat, mai ales că ea părea să aibă o căsnicie fericită alături de Andrei, jumătatea formaţiei Alb Negru. Însă, nu a putut rezista ispitei şi şi-a făcut poftele cu frumuşelul Iulian, ajungând la un divorţ urât, care a făcut valuri în mass media.

Nunta lui Demeter cu Ana Maria Rusu a fost una de vis!
Nunta lui Demeter cu Ana Maria Rusu a fost una de vis!

După ce a venit finalul căsniciei, pasiunea a dispărut, iar Iulian Demeter şi-a găsit rapid un loc călduţ, alături de Ana Maria Rusu, cu care s-a căsătorit, iar nunta celor doi a fost una de basm, aşa cum i se cuvine unei “Prinţese a Pietrişului”. După puţin timp, a venit pe lume şi copilul celor doi, care le-a întărit şi mai mult relaţia. Bruneta nu a fost deloc o partidă rea pentru Demeter, pentru că provine dintr-o familie extrem de bogată, care trăieşte în lux la Tărtăşeşti, acolo unde au un adevărat domeniu “regal”, precum şi o colecţie de automobile de lux

loading...
loading...