Acasă Monden Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultima postare: „Am să vă dau...

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultima postare: „Am să vă dau o veste, nu foarte fericită”. Ce se întâmplă cu cântăreața

307
0

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultima postare făcută publică pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmăritorii ce se va întâmpla cu ea în perioada următoare. Iată ce se întâmplă cu cântăreața!

RECLAMĂ

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate artiste de la noi din țară. Evoluția sa pe plan profesional este una cum nu se poate mai bună, însă, pe plan sentimental, de-a lungul timpului, cântăreața nu a avut parte tocmai de iubirea la care se aștepta de la cei alături de care își vedea tot restul vieții.

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultima postare

Lidia Buble este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, dar și cu fiecare eveniment de care are parte, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Așa a făcut și de această dată, moment în are, în urmă cu puțin timp, artista a vorbit, prin intermediul unui clip video postat pe rețelele sociale, despre o problemă cu care se confruntă.

Mai exact, în urma unui control de rutină efectuat la cabinetul medicului oftalmologic, specialistul i-a recomandat acesteia să poarte ochelari de vedere. Mai exact, vedeta are câteva probleme la ochiul drept.

Mai mult decât atât, Lidia Buble mai are de făcut și niște exerciții zilnice, din oră în oră, pentru un timp de o lună, iar asta pentru a-și reface vederea.

“Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Nici pentru mine nu a fost foarte fericită, însă astăzi am aflat că de săptămâna viitoare o să trebuiască să încep să port ochelari pentru că se pare că am ceva probleme cu ochiul drept.

O cam ia la fugă și da, trebuie să vă dau dreptate din păcate, că n-aș fi vrut să vă dau dreptate. O parte din voi mi-ați tot scris de-a lungul anilor că aveți impresia că am o problemă cu ochii. Am fost, m-am consultat, însă ceilalți doctori mi-au spus că nu este niciun fel de problemă, că totul este perfect, că nu am nevoie de ochelari, iar astăzi după un control mai amănunțit, am aflat că într-adevăr se pare că am o mică problemă cu ochiul drept și de săptămâna viitoare ochelari.

Mi-a zis doctorul că nu o să trebuiască să îi port o perioadă foarte îndelungată, că nu e ceva foarte vizibil, dar că trebuie corectat. Și am de făcut și câteva exerciții.”, a spus Lidia Buble pe Insta Story.

Ce planuri are Lidia Buble pentru 2024

În luna decembrie a an ului 2023, Lidia Buble a fost întrebată de către reporterii Antena Stars care sunt planurile pe care le are pentru anul 2024.

Sinceră ca de fiecare dată, cântăreața a mărturisit că își dorește că noul an să se concentreze și mai mult pe carieră în anul următor.

„La anul o să vă surprind și mai mult. E surpriză, nu pot să dau tot din casă. Nu este nimic ce nu aș vrea să se repete. Mie îmi place să fac greșeli pentru că eu sunt genul de persoană care învață nu din greșelile altora, cum mi-ar fi plăcut să o fac, ci trebuie să dau eu cu capul ca să învăț. Nu aș șterge nimic, să se întâmple așa cum vrea Dumnezeu să se întâmple. Nu îmi fac planuri, îmi place să vină totul natural. Sunt un om care iubește tot ceea ce înseamnă naturalul și atunci am porțile deschise.”, a declarat Lidia Buble, într-un interviu acordat pentru Star Matinal

sursa: https://www.bzi.ro/lidia-buble-si-a-ingrijorat-fanii-cu-ultima-postare-am-sa-va-dau-o-veste-nu-foarte-fericita-ce-se-intampla-cu-cantareata-4947341?utm_source=DNS&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR1XPJBE5BVzOj8WpwV7AGIyv0LhXnO6NH6amJ_W-d4QHfQn0mAiFfItUmk_aem_AZ5E-ou7NHkq3tE1i8h5Y5NWCP-VccvuYT0p4S_3ZlLGQUEYM6efYKjshFagxLl5Pw2wq2BiR_RjmzxG_xbzpZNm

RECLAMĂ
Articolul precedentCe cadou a primit Dana Budeanu de la soțul unei vedete! „Este un gest absolut impresionant”
Articolul următorCare este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu! Artista a împărtășit fiecare ingredient cu fanii săi