Acasă Monden Care este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu! Artista a împărtășit fiecare...

Care este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu! Artista a împărtășit fiecare ingredient cu fanii săi

363
0

Elena Merișoreanu a dezvăluit lunile trecute rețeta sa inedită de murături, pe care o folosește cu regularitate în fiecare an.

RECLAMĂ

 În cadrul acestei rețete, artista adaugă un ingredient secret în borcanele cu castraveți, captivând astfel atenția publicului și stârnind curiozitatea cu privire la acest detaliu.

Care este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu

Elena Merișoreanu, recunoscută ca una dintre cele mai eminente cântărețe din folclorul românesc, este cunoscută atât pentru talentul său artistic, cât și pentru abilitățile sale de gospodină.

Într-un interviu, ea a dezvăluit o rețetă inedită de murături pe care o folosește în mod regulat. Detaliul care a captivat atenția publicului este ingredientul secret pe care îl adaugă în borcanele cu castraveți, stârnind curiozitatea tuturor.

Elena Merișoreanu, o figură importantă în folclorului românesc, și-a construit o carieră remarcabilă și, chiar la vârsta de 76 de ani, continuă să fie foarte apreciată și admirată de către public. Pentru a obține cei mai buni castraveți la borcan, artista folosește o combinație de ingrediente, inclusiv frunze de cireș, zahăr și miere, care conferă un gust deosebit preparatului final.

„Sunt o gospodină bună, se vede și după îmbrăcăminte. Așa îți ții bărbatul pe lângă casă! Eu pun castraveții, bine spălați înainte, doar cu sare și cu apă. În borcan mai adaug frunze de cireș sau de vișin, frunze de mărar, morcov, țelină, ce se mai pune în rețeta clasică. Precizez însă că nu fac castraveții cu oțet, doar la gogoșari pun un pic, pentru că oțelul nu face bine la stomac.Ca să dați un gust aparte conservelor pentru iarnă, adăugați și o linguriță de miere sau de zahăr, atât la castraveți, cât și la gogoșari, ies delicioși! Se pune cam o lingură de miere, la o cantitate de 5 litri”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru playtech.ro.

Ce sfat are Elena Merișoreanu pentru femei

În același interviu, Elena Merișoreanu a oferit un sfat valoros femeilor, îndemnându-le să acorde mai multă atenție aspectului lor fizic și să aibă grijă de ele în mod constant.

„Femeile trebuie să fie un pic mai îngrijite, chiar dacă locuiesc la țară și nu prea mai e timp, căci muncesc de dimineață până seara, în ogradă. Totuși, mici lucruri putem face pentru noi, să arătăm mai bine, nu să fim grase sau prea slabe și să ne bată vântul! Eu îmi vopsesc mereu părul, nepoții mă și avertizează dacă apar fire albe, mă pun să mă aranjez, s-au obișnuit cu mine să mă îngrijesc și când stau în casă. Lumea e acum însă tare amărâtă, trăim vremuri grele, nu prea îi mai arde nimănui și cum arată, ne gândim că ne bate războiul la ușă. Încep să cadă și pe la noi drone cu bombe, săracii oameni! Ne fac pilaf, până vin ăia, de peste baltă, să ne salveze!”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

SURSA: https://www.kfetele.ro/care-este-reteta-de-muraturi-a-elenei-merisoreanu-artista-a-impartasit-fiecare-ingredient-cu-fanii-sai-20348648?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/care-este-reteta-de-muraturi-a-elenei-merisoreanu-artista-a-impartasit-fiecare-ingredient-cu-fanii-sai-20348648

RECLAMĂ
Articolul precedentLidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultima postare: „Am să vă dau o veste, nu foarte fericită”. Ce se întâmplă cu cântăreața
Articolul următorCum l-a contactat Adrian Mititelu pe Marius Șumudică pentru a o prelua pe FC U Craiova 1948. Răspunsul antrenorului.