Acasă SĂNĂTATE De ce ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald. Lucrurile...

De ce ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald. Lucrurile la care trebuie să fii atent

277
0

Te-ai întrebat vreodată de ce ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald? Ei bine, există câteva motive pentru care se întâmplă acest lucru. Iată care sunt aspectele la care trebuie să fii atent!În rândurile de mai jos îți vom spune motivele pentru care ai picioarele reci mereu, chiar dacă afară este cald. Iată la ce lucruri ar trebui să fii atent!

RECLAMĂ

Motivele pentru care ai picioarele reci mereu, deși afară este cald

Câteva motive pentru care s-ar putea să ai adesea picioarele reci, chiar și când temperatura de afară este ridicată, sunt următoarele:

-stres. Există posibilitatea să fii mereu stresat, iar din acest motiv să ai picioarele reci;

-un simptom al anemie. Această afecțiune se definește prin reducerea numărului și calității globulelor roșii (eritrocite), care sunt esențiale pentru transportul oxigenului către toate țesuturile și organele corpului;

-sindromul Raynaud. Acest sindrom reprezintă o tulburare a circulației sângelui în vasele de sânge, afectând frecvent degetele mâinilor și picioarelor. Apare, de obicei, în situații de frig sau stres și se caracterizează prin constricția vaselor de sânge;

-blocarea energetică survenită din inversarea rolurilor familiale;

-te afli în situația în care le oferi părinților tăi îndrumări și sfaturi, preluând un rol educativ față de aceștia;

-ajungi să te comporți ca un părinte pentru propriii tăi părinți, care, în schimb, îți asumă rolul de copii;

-îți bazezi constant deciziile pe consultarea cu părinții, presupunând că numai ei au capacitatea de a determina ce este mai bine pentru tine, ceea ce te face să te subestimezi și să-ți pui la îndoială propria capacitate de judecată.

De ce nu trebui să pui mâinile sau picioarele pe calorifer, după ce ai venit de afară

Acum îți vom spune de ce nu trebui să pui mâinile sau picioarele pe calorifer, după ce ai venit de afară. Acest obicei este frecvent întâlnit la copii și adulți, în special după ce petrec mai mult timp afară. Totuși, este nerecomandat să mai practici acest lucru de acum înainte.

Contactul membrilor cu suprafețele încinse poate provoca leziuni, cum ar fi gălbenelele, care sunt inflamații ale vaselor mici de sânge din piele și pot fi extrem de neplăcute. Apariția lor este un răspuns al pielii la expunerea la temperaturi scăzute.

Ele sunt ușor de identificat, deoarece se manifestă sub formă de umflături sau pete roșii și provoacă senzația de arsură.

sursa: https://spynews.ro/beauty-lifestyle/de-ce-ai-picioarele-reci-mereu-chiar-daca-afara-este-cald-lucrurile-la-care-trebuie-sa-fii-atent-333011.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLiderul grupării Sportivilor, bătut în Italia de o bandă de hoți din România / Cum a ajuns Mircea Nebunu în mijlocul unei reglări de conturi!
Articolul următorGeorgiana Lobonț a împlinit 30 de ani. Cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere în vacanță: „Sunt un om fericit”