Acasă Stiri Ipoteză în cazul cadavrelor carbonizate în Mehedinţi: Cei doi tineri au fost...

Ipoteză în cazul cadavrelor carbonizate în Mehedinţi: Cei doi tineri au fost ucişi, apoi arşi

746
0

Cazul tinerilor găsiţi carbonizaţi într-un autoturism în Mehedinţi ia o turnură neașteptată. Cei doi iubiți ar fi fost uciși şi apoi incendiaţi, informează România TV. Cercetările sunt în plină desfășurare. Cei doi tineri se cunoșteau doar de câteva zile, spun rudele, dar între ei se legase o dragoste puternică, deși bărbatul era căsătorit. Procurorii sunt în faţa unui caz extrem de greu de rezolvat. Pentru că mașina și trupurile celor doi au ars în întregime, indiciile sunt foarte puține.

RECLAMĂ

Cei doi iubiţi au fost identificați de familii, care au recunoscut ce a mai rămas din haine. Tinerii s-au întâlnit acum câteva zile, la un bâlci de Sfinții Constantin și Elena. S-au îndrăgostit pe loc și, deși bărbatul era căsătorit și avea un copil, s-au aventurat într-o relație. Luni seara, tânărul a plecat de acasă, de la Filiaşi, spre iubita sa, care locuia în Turceni, judeţul Gorj.

Dacă familia fetei ştia de relaţia lor, rudele tânărului habar nu aveau de noua sa relație.

Până în acest moment cea mai plauzibilă ipoteză pentru anchetatori este cea potrivit căreia, cei doi tineri ar fi fost ucişi după care maşina în care se aflau a fost incendiată. Anchetatorii i-au în calcul însă şi alte variante de lucru şi aşteaptă, de asemenea, şi rezultatul necropsiilor.

Sunt posibile orice variante, de la un accident până la dublu omor. Sunt posibile ambele variante. Fie accidental, cum se întâmplă un scurtcircuit, fie un act criminal. Gradul mare de degradare în urma incendierii nu permite ca la o primă vedere să ne facem o părere cât de cât pertinentă„, a declarat Ştefan Cercel, procuror Parchetul de la lângă Tribunalul Mehedinţi.

Medicii legişti vor trebui să stabilească dacă tinerii au murit din cauza incendiului sau dacă şi-au pierdut viaţa înainte de izbucnirea focului în autoturism. Maşina este de altfel expertizată de specialiştii de la Registrul Auto-Român.

RECLAMĂ
Articolul precedentUPDATE FRF ANUNŢĂ: „VICTORIE ÎN FAŢA CRAIOVEI LA ÎCCJ” » MITITELU: „ABERAŢII! MAI AM PUŢIN PÎNĂ VĂ SCAP DE SANDU ŞI MITICĂ”
Articolul următorPacientă pe moarte, REFUZATĂ de ambulanţă. Şef Clinică Oncologie: E inuman să fie interzis prin lege