Acasă Stiri Ion Iliescu împlineşte 83 de ani. Fostul preşedinte al României îşi aniversează...

Ion Iliescu împlineşte 83 de ani. Fostul preşedinte al României îşi aniversează ziua în familie

736
0
Zi de sărbătoare duminică pentru Ion Iliescu. Fostul preşedinte al României împlineşte 83 de ani. „La vârsta asta, fiecare zi e ca o primăvară”, mărturisea anul trecut, tot de ziua sa, Ion Iliescu.

La împlinirea vârstei de 83 de ani, Ion Iliescu susţine că îşi doreşte în primul rând sănătate. Şi deşi a ales să sărbătorească acasă, în familie, seara, preşedintele de onoare al PSD va merge la Ateneul Român.

RECLAMĂ

„O să stau acasă cu soţia, dar seara o să particip la o manifestare la Ateneu, se lansează o carte, nu e cartea mea, eu sunt obiectul, nu subiectul, adică alţii care scriu despre mine şi sunt invitat”, a declarat Ion Iliescu pentru Agerpres.

Tot la Ateneu şi-a sărbătorit ziua de naştere şi anul trecut, când a participat la un concert organizat în onoarea sa. Printre invitaţi s-au numărat apropiaţi ai fostului preşedinte, dar şi lideri marcanţi ai PSD. După încheierea concertului, Ion Iliescu şi restul invitaţilor au ciocnit o cupă de şampanie.

Nici în 2011, la împlinirea vârstei de 81 de ani, preşedintele de onoare al PSD nu a fost uitat. Iliescu a avut atunci parte de o petrecere surpriză la un restaurant de 5 stele. Totul din partea liderilor PSD.

Luni, şi Nina Iliescu, soţia fostului preşedinte va împlini 83 de ani.

sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentIncredibil! Adelina Pestritu a refuzat 15.000 de euro! “Am simtit ca e cazul sa zic “pas”! Vezi motivul pentru care a dat cu piciorul unui onorariu imens!
Articolul următorCu arma de război în staţia de autobuz