Acasă Stiri Cu arma de război în staţia de autobuz

Cu arma de război în staţia de autobuz

480
0

Alertă în oraşul Drobeta Turnu Severin. Oamenii s-au speriat la vederea unui bărbat suspect, îmbrăcat în haine militare, care stătea ieri singur într-o staţie de autobuz, cu o armă la vedere.
Telefoanele au început să sune la 112 fără oprire. Şoferii nu au mai vrut să circule prin zonă, iar oamenii s-au refugiat după colţul unui bloc şi au aşteptat să vină poliţia.
„Ne-am speriat când l-am văzut cu arma aia mare lângă el, pentru că e plină lumea de oameni nebuni. Dacă îi venea să tragă în noi aşa, la întâmplare? Mai era îmbrăcat şi în haine de armată!“, a spus o femeie.
În scurt timp şi-a făcut apariţia poliţia. Luat la întrebări, soldatul de ocazie era mai speriat decât oamenii şi nu-şi găsea cuvintele. Casca de război îi bătea pe spate, iar unul dintre poliţişti i-a smuls din mână cartuşiera, în timp ce altul i-a rupt de la curea dispozitivul unde se presupunea că acesta avea muniţia.
La final, misterul s-a elucidat. Poliţia a aflat că tânărul mergea la o sală pentru a exersa tirul cu arma, aceasta fiind inofensivă, mai exact cu bile de jucărie.
„Nu este o armă adevărată, este pentru tir. Eu merg la pregătire şi nu am o husă specială în care să o bag! Nu am crezut că o să sperii pe cineva. Îmi pare rău!“, a spus tânărul cu o voce tremurândă, fiind şi el foarte speriat când s-a văzut înconjurat de o armată de poliţişti.
„Am fost informaţi că în staţia de autobuz de pe bulevardul Tudor Vladimirescu se află un bărbat îmbrăcat în uniformă de război, care are în mână o armă foarte mare. Ne-am deplasat la faţa locului, iar după ce am făcut cercetări, am constatat că este vorba despre o armă folosită special la antrenamentele de tir“, a declarat poliţistul de caz. sursa: gds.ro

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedentIon Iliescu împlineşte 83 de ani. Fostul preşedinte al României îşi aniversează ziua în familie
Articolul următorPreşedintele Partidului Dan Diaconescu – Filiala Dolj, Mihai Cilibiu, a fost dat afară de la Compania Lukoil Craiova, unde ocupa funcţia de manager regional de vânzări, susţin surse din cadrul firmei.