Acasă Uncategorized Incredibil! Adelina Pestritu a refuzat 15.000 de euro! “Am simtit ca e...

Incredibil! Adelina Pestritu a refuzat 15.000 de euro! “Am simtit ca e cazul sa zic “pas”! Vezi motivul pentru care a dat cu piciorul unui onorariu imens!

502
0

Notorietatea vedetei atrage numeroase oferte financiare cu multe zerouri in coada, dar vedeta tine la imaginea ei, asa ca este selectiva!

RECLAMĂ

Prezentatoarea emisiunii D Paparazzi se bucura de o perioada excelenta atat din punct de vedere personal cat si profesional. Frumoasa bruneta tocmai s-a impacat cu fostul ei sot Liviu Varciu la botezul fiicei lui Pepe si radiaza de fericire, iar inainte de mult asteptata reconciliere, a primit o oferta financiara greu de refuzat.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Adelinei i s-a propus sa pozeze pentru catalogul unei prestigioase firme care produce lenjerie intima, contra unei sume irezistibile. Formele, imaginea si notorietatea vedetei i-au determinat pe reprezentantii companiei sa-i propuna acesteia sa se lase fotografiata in lenjerie intima pentru 15.000 de euro.

Desi pare incredibil, mai ales pe criza asta, Adelina Pestritu a declinat oferta, pentru ca, sustine protagonista noastra, piesele de lenjerie intima pe care-ar fi trebuit sa le promoveze erau exagerat de transparente si decupate.

„E adevarat ca mi s-a oferit o suma imensa, raportat la onorariile din tara noastra, sa pozez pentru catalogul unei firme cunoscute de lenjerie intima, dar am simtit ca e cazul sa zic “pas”. Desi era tentant, am refuzat pentru ca unele piese de lenjerie pe care trebuia sa le port la sedinta foto erau transparente, altele, cu decupaje prea mari, si in momentul acesta chiar nu m-as fi simtit confortabil sa apar asa in paginile unui catalog. Daca ar fi folosit mai mult material in creatiile lor, poate m-as mai fi gandit (rade)” a declarat prezentatoarea de televiziune pentru WOWbiz.ro.

sursa: WOWbiz.ro.

RECLAMĂ
Articolul precedentUite cum arata Bahmu cu 2 ani inainte sa se marite cu Prigoana. FOTOGRAFIE DOCUMENT! N-ai s-o recunosti!
Articolul următorIon Iliescu împlineşte 83 de ani. Fostul preşedinte al României îşi aniversează ziua în familie