Home Monden Ioana Ginghină vrea să devină mamă la 44 de ani. Ce planuri...

Ioana Ginghină vrea să devină mamă la 44 de ani. Ce planuri de viitor are actrița: “Bătrânețea vine cu probleme”

128
0
loading...

Ioana Ginghină și partenerul ei de viață, Cristi Pitulice, se pregătesc să facă nunta, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Actrița a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește să devină mamă până în luna septembrie, asta pentru a putea fi o mamă activă și afectivă.

loading...
loading...

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Pitulice, iar cei doi se pregătesc să facă marele pas spre altar. Vedeta a mai avut parte de două nunți de-a lungul timpului, iar de această dată își dorește să facă un eveniment restrâns, chiar în curtea casei sale.

Ioana Ginghină vrea să devină mamă anul acesta

Ioana Ginghină mai are o fetiță, pe nume Ruxandra, iar actrița își mai dorește încă un copil. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că vrea să devină mamă până în luna septembrie, nu și mai târziu, deoarece consideră că a ajuns la o vârstă destul de înaintată.

Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme.

N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activițăți împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel.”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate la Antena Stars.

Care este lecția din care a învățat Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că de-a lungul timpului a avut de învățat foarte multe lecții, însă de fiecare dată a învățat din greșelile pe care le-a făcut și a știut să facă față tuturor provocărilor, dar și obstacolelor din viața ei.

”Toate lucrurile m-au construit și mă definesc. Am învățat foarte mult în viața, am făcut și greșeli, am învățat din ele. Am știut să mă duc mai departe și să nu le mai fac.

Greșeala din care am învățat cel mai mult a fost atunci când am rănit oameni și mi-am dat seama că ție nu-ți place, altuia nu-i face”, a mărturisit Ioana Ginghină, în exclusivitate la Antena Stars.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/ioana-ginghina-vrea-sa-devina-mama-la-44-de-ani-ce-planuri-de-viitor-are-actrita-batranetea-vine-cu-probleme-279146.html

loading...
loading...