Home Monden Imagini emoționante surprinse la mormântul lui Petrică Cercel. Nepoții săi au mers...

Imagini emoționante surprinse la mormântul lui Petrică Cercel. Nepoții săi au mers să îl viziteze

146
0
loading...

Petrică Cercel s-a stins din viață pe data de 16.09.2021. Vestea tragică a cutremurat întreaga lume a manelelor și a showbiz-ului românesc. Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta. Ionuț Cercel și-a dus recent copiii la mormântul bunicului lor. I-a filmat, iar imaginile au devenit virale pe Internet.

loading...
loading...

Ionuț Cercel a recunoscut că în continuare este îngenuncheat de durere și că nu va putea trece niciodată peste moartea părintelui său. Și-a luat cei doi copii și i-a dus la mormântul bunicului, Petrică Cercel.

Ionuț Cercel și-a dus copiii la mormântul bunicului lor

Ionuț Cercel a surprins imagini de-a dreptul emoționante la mormântul lui Petrică Cercel. Plini de viață, cei doi micuți au fredonat una dintre cele mai cunoscute piese ale celebrului manelist, iar tatăl lor a fost cât se poate de mândru.

Celebrul manelist Petrică Cercel a fost diagnosticat pe atunci cu noul coronavirus, iar vestea morții lui a picat ca un trăznet. Apropiații și mai ales familia au tot sperat că Dumnezeu va face o minune și că își va reveni.

Ai fost, ești și vei rămâne DUMNEZEUL nostru TATĂ”, a scris Ionuț Cercel în dreptul videoclipului.

Manelistul Ionuț Cercel are doi copii

Manelistul Ionuț Cercel, fiul regretatului artist Petrică Cercel, are doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi sunt singura lui alinare, împreună cu partenera lui de viață, de când tatăl său a plecat dintre noi.

Ionuț Cercel, în vârstă de 25 de ani, a fost susținut întotdeauna de părintele lui. A devenit faimos încă de la vârsta de 12 ani, atunci când a început să lanseze piesă după piesă. Petrică Cercel i-a fost mereu aproape.

Patrick Ioan și Selena Ioana, cei doi copii ai manelistului, sunt și cea mai mare comoară și putere a lui, mai ales în aceste momente extrem de grele, așa cum chiar el a povestit pe Internet.

Vă iubesc cel mai mult, sunteți viața mea! Selena, Patrick și mama copiilor mei care datorită ei sunt un părinte atât de fericit și împlinit!”, a scris acum ceva timp pe Facebook artistul.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/imagini-emotionante-surprinse-la-mormantul-lui-petrica-cercel-nepotii-sai-au-mers-sa-il-viziteze-foto-279153.html

loading...
loading...