Acasă Interviuri Interviu: Claudia Ghitulescu vorbeste despre emisiunea Dulce-i graiul de folclor

Interviu: Claudia Ghitulescu vorbeste despre emisiunea Dulce-i graiul de folclor

3257
0

Rep: Care sunt impresiile cu care ai ramas in urma emisiunii de miercuri ?

RECLAMĂ

Claugia Ghitulescu: Emisiunea Dulce-i graiul de folclor este o emisiune foarte frumoasa si este o onoare pentru mine ca am fost invitata de catre producator !

Rep: Care a fost momentul care te-a impresionat cel mai mult?

 

Claugia Ghitulescu: M- a impresionat faptul ca au fost multi telespectatori care au sunat si sunt mari iubitori de muzica dar cel mai mult m-a impresionat ca au sunat copii care nici nu puteau sa vorbeasca foarte bine ca sunt destul de mici , ma bucur ca olteni mei cresc copii cu muzica populara asa cum am crescut si eu !

Rep: Cu ce amintiri ramai, legate de emisiunea Dulce-i graiul de folclor?

 

Claugia Ghitulescu: Emisiunea Dulce-i graiul de folclor are o echipa profesionista si te simti bine in platou cu ei ,este cel mai important lucru cand pleci dintr-un loc sa pleci incarcata de iubire si bucurie !! Va iubesc enorm!! Ma inchin in fata echipei

Rep: Care este mesajul tau pentru toti cei care urmaresc emisiunea noastra?

 

Claugia Ghitulescu: Oltenilor mei dragi le trasmit ca sunt foarte norocosi ca pot sa vizioneze muzica populara si au bucuria de a petrece cateva clipe alaturi de interpreti talentati ! Sa fie alaturi de aceasta emisiune si sa se uite cu drag asa uitam de momentele mai putin placute ale vietii ascultand muzica frumoasa !!! Felicitari tuturor !! Sa aveti viata lunga !!!

RECLAMĂ
Articolul precedentAlerta cu bomba la Palatul Parlamentului. Ofiterii SPP au aplicat planul de urgenta si…Afla ce s-a intamplat
Articolul următorFructul care vindecă cancerul și este de zece mii de ori mai eficient decât chimioterapia