Acasă Stiri Alerta cu bomba la Palatul Parlamentului. Ofiterii SPP au aplicat planul de...

Alerta cu bomba la Palatul Parlamentului. Ofiterii SPP au aplicat planul de urgenta si…Afla ce s-a intamplat

1022
0

Un apel la 112 facut joi dimineata anunta ca o bomba a fost amplasata la Palatul Parlamentului. Angajatii SPP au fost alertati si s-au facut toate verificarile pentru un control antitero, in zona care apartine Senatului.

RECLAMĂ

S-a verificat inclusiv holul din fata biroului presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Controale s-au facut si in zona care apartine Camerei Deputatilor, deoarece anuntul la 112 nu a precizat unde a fost pusă bomba. Cei de la SPP nu au gasit nicio bomba in cladire.
Institutia are trei inele de aparare. Inelul principal implicat acum este SPP. Este o problema a SPP, ei au facut verificarea. A fost un apel la 112 ca ar fi in Palatul Parlamentului o bomba,, dar s-au facut verificari si nu s-a confirmat asa ceva”, declarat secretarul general al Senatului, Ion Vargau.

Palatul Parlamentului (foto:Vogue)

Palatul Parlamentului (foto:Vogue)

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si Valeriu Zgonea, seful Camerei Deputatilor, nu se aflau la Parlament atunci cand s-a dat alerta cu bomba. sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentBĂTĂLIA pentru Primăria Capitalei. Ce candidaţi ar putea intra în cursă. Ce şanse au Firea şi Băsescu
Articolul următorInterviu: Claudia Ghitulescu vorbeste despre emisiunea Dulce-i graiul de folclor