Home Stiri Interlopul Otiliei Bilionera, aroganță după aroganță / Ce le-a cerut judecătorilor!

Interlopul Otiliei Bilionera, aroganță după aroganță / Ce le-a cerut judecătorilor!

1350
0
loading...

Francisco Gabriel Pascu, zis Franco Calu, fostul iubit al Otiliei Brumă -„Bilionera”, face aroganță după aroganță: lăsat în arest la domiciliu, interlopul postează imagini din Poiana Brașov și umilește Poliția Română, cu „dezlegare” de la tribunal.

loading...
  • Franco Pascu, alias Calu, testează vigilența organelor, pe internet
  • Aflat în arest la domiciliu, el postează imagini din Poiana Brașov
  • Poliția a solicitat arestarea lui, însă judecătorii au respins cererea
  • Interlopul acuzat de tentativă de omor le-a cerut judecătorilor niște zile libere, ca să își repare dinții, iar magistrații s-au conformat imediat

Plasat în arest la domiciliu, în timp ce este judecat pentru că a încercat să omoare o femeie, în plină stradă, dar și pentru că a răpit și a torturat un bărbat, căruia i-a scos dinții cu ciocanul, fostul iubit al Otiliei Bilionera se laudă pe internet cu imagini incredibile. Interlopul a făcut, în ultima lună, mai multe cereri la tribunal, solicitând să fie lăsat să-și repare dinții – cerere care i s-a aprobat -, să își rezolve mai multe probleme personale, precum și una de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

Impresionați de problemele dentare ale interlopului, judecătorii au hotărât că acesta poate pleca de acasă, câteva ore, în zilele de 11, 17, 19, 24 și 31 martie, pentru a se deplasa la o clinică situată în centrul Capitalei. În schimb, toate celelalte cereri au fost respinse, așadar Franco ar trebui, teoretic, să respecte cu strictețe programul stabilit de magistrați.

Din arest la domiciliu, Franco a postat pe internet, toată luna martie, imagini din diferite locuri, printre care Zărnești și Poiana Brașov, arătându-se fascinat de peisajele montane.
Nu este exclus, însă, ca Franco să fi postat poze și filme vechi, doar pentru a testa vigilența polițiștilor.

Totuși, în urma acestor postări, Poliția a cerut instanței să îl bage înapoi în arest pe Franco. Și, după cum rezultă din documentul de mai jos, judecătorii au respins cererea, considerând că nu este nicio problemă că interlopul postează, din arest la domiciliu, poze de la munte.

Arestat în Nicaragua, Francisco Gabriel Pascu a ajuns la „facultatea” Rahova, iar la scurt timp a fost eliberat de judecători, fiind trimis în arest la domiciliu. Victima lui Franco a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi mardeiaşi la „intervenţie”, ca să o omoare pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.

Dosarul în care Franco este judecat pentru tentativă de omor a fost disjuns dintr-un altul, înregistrat la Tribunalul Bucureşti anul trecut, în care Giani Hingheru a fost deja condamnat. „Condamnă pe inculpatul MURGUI GIANI la pedeapsa de 6 ani inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. (…) Contopeste pedepsele aplicate inculpatului si dispune ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea de 6 ani inchisoare, la care adauga sporul obligatoriu de 4 luni, pedeapsa rezultanta pe care acesta urmeaza sa o execute in regim de detentie fiind de 6 ani si 4 luni inchisoare. (…) Constata ca actiunea penala cu privire la inculpatul Pascu Francisco Gabriel si actiunea civila in intregul sau au fost disjunse prin Incheierea din 13.11.2019, solutionarea acestora urmand sa aiba loc in dosarul nr. 34360/3/2019”, au decis magistraţii

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/interlopul-otiliei-bilionera-aroganta-dupa-aroganta-ce-lea-cerut-judecatorilor-250800.html

loading...