Home Life Style A facut dragoste din greseala cu geamana sotiei sale. Ce a urmat...

A facut dragoste din greseala cu geamana sotiei sale. Ce a urmat apoi l-a marcat! INGROZITOR ce i-a facut femeia:

821
0
loading...

A facut dragoste din greseala cu geamana sotiei sale.

loading...

A facut dragoste din greseala cu geamana sotiei sale.

Bărbatul a povestit, pe Reddit, că a început să facă dragoste, într-o cameră de hotel, cu cine credea că este soţia lui şi, după ce i-a atins acesteia sânii, pe uşă a intrat adevărata lui parteneră de viaţă, scrie Metro.

„Jody are implanturi cu silicon. Sunt fermi şi aproape ca nişte baloane. Chiar şi beat, am încremenit”, explică bărbatul momentul în care şi-a dat seama că făcuse amor cu cine nu trebuie.

Tot el povesteşte şi cum s-a ajuns în această situaţie: ”Era două dimineaţa când am decis să ne întoarcem în camera de hotel. Eram beţi.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam culcat pe burtă. Am îmbrăţişat-o, i-am atins sânii şi am încremenit. Am realizat că tocmai mă culcasem cu sora soţiei mele.

După câteva secunde s-a aprins lumina şi soţia mea ne-a văzut goi în pat. A început să ţipe la amândoi. Jody s-a trezit şi a sărit din pat”. Bărbatul mai susţine că acum este despărţit de soţia sa.

sursa: https://ziareonline.ro/a-facut-dragoste-din-greseala-cu-geamana-sotiei-sale-ce-a-urmat-apoi-l-a-marcat-ingrozitor-ce-i-a-facut-femeia.html

loading...