Home Stiri Emil Boc susține festivalurile indiferent de contextul pandemiei de coronavirus. ”Trebuie să...

Emil Boc susține festivalurile indiferent de contextul pandemiei de coronavirus. ”Trebuie să aibă loc!”

278
0
loading...

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține cu tările că festivalurile din vara aceasta trebuie să aibă loc, indiferent de contextul actual al pandemiei de coronavirus. Iată care au fost declarațiile primarului Emil Boc și în ce condiții ar putea petrecăreții să se distreze din nou la festivaluri!

loading...
  • Emil Boc este un susținător fără echivoc a festivalurilor
  • Autoritățile statului trebuie să găsească soluții pentru buna desfășurare

Una dintre cele mai iubite activități, cu precădere de tineri, este participarea la festivaluri. Dacă vara trecută petrecăreții nu au fost atât de norocoși, anul acesta există șanse ca festivalurile să aibă loc din nou pentru o vară de neuitat.

Primarul Clujului, Emil Boc, susține festivalurile chiar și în pandemie

Emil Boc se declară un susținător al festivalurilor și afirmă că acestea ar trebui să aibă loc cu orice preț, doar că momentan nu știe în ce condiții și cum ar trebui să fie organizate.

Edilul a discutat la radio despre festivalurile din vară și a declarat că autoritățile statului ar trebui să găsească soluții și metode pentru ca festivalurile să poată fi organizate, deoarece este nevoie și de acest gen de evenimente.

Pentru a nu lăsa toată treaba în mâna autorităților, primarul Emil Boc a venit și el cu câteva propuneri care ar duce la buna organizare a festivalurilor: vaccin, testare rapidă și PCR, acestea fiind obligatorii pentru toți participanții.

Până când ar trebui să fie clarificate regulile de organizare

Emil Boc a scos în evidență cât de importante sunt festivalurile pentru oameni, mai ales în aceste timpuri și că ar fi o bună metodă de relaxare și de evadare din viața cotidiană.

„Eu sunt convins că și pentru partea de festivaluri se va găsi o soluție până la urmă pentru că sunt un susținător fără echivoc, ca acestea să aibă loc. Nu știu în ce format încă, în ce număr, cu ce condiții exacte, dar trebuie să aibă loc, viața trebuie să meargă mai departe”, a spus Emil Boc.

Edilul a reamintit și situația de acum o sută de ani, când a avut loc gripa spaniolă și a mărturisit că oamenii nu trebuie să ia o pauză de la activitățile care îi fac fericiți, ci să contribuie la a găsi soluții benefice.

Măsurile și regulile de organizare a evenimentelor ar trebui să fie clarificate până în luna mai, pentru ca organizatorii să aibă timp să pună la punct fiecare detaliu în parte. Primarul Emil Boc a mai mărturisit că Cluj-Napoca este direct legat de festivaluri și industria culturală.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/emil-boc-sustine-festivalurile-indiferent-de-contextul-epidemiei-trebuie-sa-aiba-loc-250798.html

loading...