Acasă Life Style Influencerița care și-a șocat urmăritorii spunând că în familia ei hârtia igienică...

Influencerița care și-a șocat urmăritorii spunând că în familia ei hârtia igienică era „articol de lux”. „Foloseam ziare”

1106
0

O tânără influenceriță dintr-o comunitate larg răspândită peste Ocean și-a șocat urmăritorii de pe rețelele sociale, după ce a mărturisit că nu folosea hârtie igienică, pentru că era considerată un „produs de lux”, iar toaleta era în fundul curții.

RECLAMĂ

Lizzie Ens, care relatează deschis experiențele sale din copilăria petrecută într-o comunitate amish, a povestit pe rețelele sociale că în familia ei și printre membrii comunității hârtia igienică era considerată un „articol de lux,” iar prioritare erau hrana și îmbrăcămintea.

Iar dacă asta nu a fost suficient de șocant – ea a adăugat că familia ei nu avea instalații sanitare interioare. Deci, atunci când trebuia să meargă la toaletă, Lizzie trebuia să meargă la WC-ul din fundul curții, chiar și iarna, și să folosească bucăți de hârtie de ziare sau reviste pentru a se șterge.

Într-un videoclip cu peste 34.000 de aprecieri, ea a povestit experiențele șocante din copilărie: „Băile noastre nu erau chiar băi, erau cabine exterioare pentru că nu aveam instalații sanitare. Nu aveam apă curentă în interior sau ceva de genul acesta. Așa că trebuia să mergem la o cabină exterioară. Imaginați-vă că vă treziți în mijlocul nopții. E frig, e gheață. Trebuie să vă îmbrăcați bine, să ieșiți afară. Încă îmi amintesc momentele în care ieșeam afară în mijlocul iernii când e foarte frig, e zăpadă, cum era să trebuiască să te ridici și să mergi la toaletă” și-a început ea povestea din copilărie, spusă pe TikTok, relatează publicația Daily Star.

„Noi nu foloseam hârtie igienică”

Dar să vorbim despre hârtia igienică. Noi nu foloseam hârtie igienică. Aceasta era considerată un „articol de lux” când am crescut. Nu îmi amintesc să fi avut hârtie igienică. Noi luam orice fel de ziare, orice fel de reviste, orice de genul acesta, luam hârtia și o rupeam sau o tăiam, o transformam în mici pătrate, și aceasta este ce foloseam pentru a ne șterge” a mărturisit Lizzie.

Totuși, a recunoscut ea, familia ei folosește acum hârtie igienică, deoarece nu mai vede pe acasă ziare sau reviste când vine în vizită. „Imaginați-vă să folosiți ziare în loc de hărtia igienică, așa că fiți recunoscători”, a adăugat ea.

Admiratorii de pe TikTok au fost uluiți de spusele tinerei. „Cum poate fi hârtia igienică un „articol de lux”, și săi ai ziare și reviste? (…) „OMG, ce ai fi făcut dacă aveai menstruație!?”, sau „Cum poate cerneala de pe hârtie să fie bună pentru oricare parte a zonei inferioare?”Sursa: Daily Star

RECLAMĂ
Articolul precedentApariție surpriză alături de familia Mititelu la Universitatea Craiova – FC U Craiova
Articolul următorProxenetul care a lansat-o pe Monica Gabor, implicat în dosarul crimei în stil mafiot de la Bacău / Cum a ajuns pe lista martorilor!