Acasă Stiri Proxenetul care a lansat-o pe Monica Gabor, implicat în dosarul crimei în...

Proxenetul care a lansat-o pe Monica Gabor, implicat în dosarul crimei în stil mafiot de la Bacău / Cum a ajuns pe lista martorilor!

563
0

Cunoscutul proxenet băcăuan Ovidiu Hasan, bărbatul care a lansat-o pe Monica Gabor înainte ca aceasta să fie remarcată și mai apoi luată de soție de către Irinel Columbeanu, ar fi fost prezent la locul faptei în momentul în care interlopul Florin Buză a fost ucis cu bestialitate de membrii temutului clan Feraru.Florin Tamba, zis Buză, a avut un conflict, în noaptea de 12 spre 13 octombrie, cu mai mulți membri ai clanului băcăuan Feraru, în urma căruia a fost asasinat cu sânge rece. Omorul a declanșat un scandal public uriaș, în condițiile în care, inițial, procurorul de caz a considerat că ucigașii au fost în legitimă apărare. Ulterior, la presiunea publică, fapta a fost încadrată ca omor calificat, numai că, în premieră absolută, cel puțin pentru România, a decis ca făptașii să rămână liberi, în control judiciar. Incidentul sângeros s-ar fi produs, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, pe fondul unor discuții în contradictoriu între Florin Buză (foto jos) și liderii clanului Feraru, toți din Bacău.

RECLAMĂ

După ce a fost instigat printr-un apel telefonic, Buză a mers la adresa liderilor clanului Feraru, însoțit de trei nepoți de-ai săi, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani. Ajuns în fața porții rivalilor săi, Buză a început să strige la aceștia să iasă și să-l înfrunte, în condițiile în care erau în curte, unde făceau grătar. Aceștia au ieșit înarmați cu furci, topoare, cuțite și bâte. În acest context, Ionuț Feraru, cel care, de altfel, făcuse amenințările cu moartea și care ar fi arătat inclusiv un pistol în timpul conversației video purtată cu victima, a venit, pe la spate, din stradă, și i-a înjunghiat pe doi dintre cei trei nepoti ai lui Buză. Unul dintre ei ar fi fost protejat de geaca bufantă pe care o purta, însă cel de-al doilea ar fi fost grav rănit în zona rinichilor. După ce i-a lovit cu cuțitul pe cei doi, Ionuț Feraru l-a înjunghiat în piept pe Florin Buză.

Ovidiu Hasan ar fi ieșit din curtea ucigașilor

Incidentul ar fi avut loc pe stradă, pe trotuarul din fața casei clanului Feraru și a frizeriei Arogant, deținută de aceștia. Chiar dacă fusese deja grav rănit, Buză a fost atacat și de alte persoane care ieșiseră din curtea cu pricina, lovindu-l de mai multe ori cu furca, cu sabia sau maceta și cu un topor. Conform unor martori, la momentul incidentului, din curtea respectivă ar fi ieșit și liderul interlop Ovidiu Hasan (foto jos).

Acesta a devenit cunoscut la nivelul întregii țări după ce, în presă, s-a speculat că ar fi obligat-o pe Monica Gabor să lucreze pentru el, în condițiile în care pe numele său era întocmit un dosar care privea infracțiuni de proxenetism. Legat, însă, strict de Monica Gabor, Hasan a explicat, la momentul respectiv, că cea care avea să devină doamna Columbeanu a fost doar dansatoare la bară într-un local patronat de el și că domnișoara Gabor nu avea legătură cu dosarul de proxenetism.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/proxenetul-care-a-lansato-pe-monica-gabor-implicat-in-dosarul-crimei-in-stil-mafiot-de-la-bacau-cum-a-ajuns-pe-lista-martorilor-320239.html

RECLAMĂ
Articolul precedentInfluencerița care și-a șocat urmăritorii spunând că în familia ei hârtia igienică era „articol de lux”. „Foloseam ziare”
Articolul următorConstantin Enceanu, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a transmis artistul: “Nu se uită niciodată…”