Acasă Stiri Încurcăturile lovesc din nou! Luiza și Alexandra, alături de infractori periculoși, pe...

Încurcăturile lovesc din nou! Luiza și Alexandra, alături de infractori periculoși, pe site-ul Poliției Române

624
0

O nouă încurcătură marca Poliția Română. Pe site-ul instituției, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt trecute la secțiunea „Persoane urmărite”, cea rezervată, de obicei, persoanelor urmărite general.

RECLAMĂ

Este grea distincția dintre persoane urmărite și persoane dispărute. Asta o dovedește site-ul Poliției României, acolo unde cele două fete dispărute în Caracal sunt trecute la secțiunea „Persoane urmărite”, motivând că „au plecat voluntar de la locuințele lor și nu au mai revenit”.

Potrivit Adevărul, tinerele sunt afișate pe aceeași pagină cu persoanele urmărite penal care se sustrag executării unei pedepse privative de libertate. Doar pe prima pagină, se pot observa mai mulți indivizi cu mandat, căutați pentru infracțiuni diverse.

Acest lucru a fost adus în atenția publică de către Raluca Prună, fostul ministru al Justiției.

„Credeaţi ca poliţia e dispreţuitoare? Nu aţi văzut totul. E incapabila sa distingă intre persoane urmărite in baza unor mandate de executare a unor sentinţe de condamnare definitive sau a săvârşirii de infracţiuni, şi persoane dispărute. Alexandra Macesanu apare pe prima pagina la persoane urmărite. Şi Luiza Melencu e in baza de date a persoanelor urmărite. Ni se explica si de ce sunt ‘urmarite’. Pentru ca au plecat voluntar de acasa si nu am mai revenit.Eu ma întreb dacă mai este cineva zdravăn la comanda ministerului. Ma îndoiesc”, a scris Raluca Prună.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentSex cu minore, la Deveselu
Articolul următorAmanta lui Guţă, afirmaţii şoc! „Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video”