Acasă Stiri Sex cu minore, la Deveselu

Sex cu minore, la Deveselu

642
0

Zeci de eleve din Caracal erau şantajate şi forţate să se prostitueze. Printre clienţii lor erau şi militari americani din baza de la Deveselu, dar şi oameni de afaceri români şi austrieci. Unul dintre proxeneţi era un pompier angajat la ISU Olt.

RECLAMĂ

Tinerele erau racolate de pompier din barurile din jurul liceelor, conform interceptărilor din dosar. Din reţea făcea parte şi unul dintre cei mai agresivi interlopi din Caracal. El filma cu telefonul mobil partidele de sex ale fetelor.

„Când refuzau să practice prostituţia […] erau şantajate cu publicarea imaginilor înregistrate pe site-urile de profil de pe internet şi cu prezentarea imaginilor părinţilor […], precum şi comercializarea acestora în zona unităţilor de învăţământ la care acestea studiau”, se arată în dosarul DIICOT.

Printre clienţii fetelor se numărau directori ai hidrocentralelor de pe râul Olt, de origine austriacă, afacerişti români sau cetăţeni americani de la unitatea militară din Desevelu.

Fetele erau obligate să întreţină raporturi sexuale în schimbul unor sume cuprinse între 70-400 de lei. Toţi banii ajungeau la interlopi.

Mai mulţi directori austrieci au fost audiaţi şi au recunoscut că au plătit pentru a face sex cu eleve. Militarii sunt subiectul unei anchete interne la baza militră din Deveselu.

Potrivit anchetatorilor, una dintre fetele racolate a spus că a întreţinut, în perioada ianuarie 2011 – ianuarie 2012, peste 500 de raporturi sexuale cu austrieci veniţi în judeţul Olt pentru lucrări hidrotehnice.

Sursa: Săptămâna.net

RECLAMĂ
Articolul precedentAlexandra Măceșanu ar fi în viață! Un vecin a lansat ipoteza că ar fi primit un mesaj de la tânără
Articolul următorÎncurcăturile lovesc din nou! Luiza și Alexandra, alături de infractori periculoși, pe site-ul Poliției Române