Acasă Stiri Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc! „Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat...

Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc! „Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video”

444
0

Cazul dispariţiei Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu a produs un val de reacţii din partea multor persoane. De asemenea, au fost transmise mai multe mesaje despre cele două în care se spune că ar fi în viaţă.

RECLAMĂ

Printre oamenii care au primit astfel de mesaje se numără Delia Rehxa, transsexualul devenit cunoscut după mai multe apariţii la TV, spunând că este amanta lui Nicolae Guţă.

Delia Rexha a vorbit în exclusivitate pentru www.spynews.ro, povestind că a fost contactată de Alexandra, care i-a cerut ajutorul. De asemenea, vrea să meargă la poliţie, în speranţa că va fi de ajutor.

„Mi-a trimis ea mesajele. I-am spus să mă sune pe cameră. M-a sunat, dar nu prea se vedea nu ştiu ce. Spunea: trebuie să închid, să închid, apoi am auzit o voce de bărbat. Prima dată m-a sunat, apoi mi-a scris. M-a sunat încă o dată. Aşa scrie, aşa a scris ea aici. Mi-a scris că e cu Luiza şi că nu sunt moarte. Nu ştiu, o fi format numărul, nu ştiu cum. Nu ştiu, nu-l cunosc, nu am de unde să îl cunosc. Cred că e număr de… nu ştiu, număr de Italia nu poate fi. Nu e număr de Italia. (…) Nu le cunosc pe fete. Am auzit de ele şi am primit mesajul. Nu a mai apucat să sune. Doar atât am auzit: trebuie să închid. Era voce de copil, da, era speriată. S-a auzit şi o voce de bărbat. I-am dat mesaj să mă sune. După voce şi după ce am văzut la televiziune eu zic că e vocea ei. Mi-a zis că amândouă sunt acolo. Eu încerc să o mai sun, dacă merge pe cameră”

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentÎncurcăturile lovesc din nou! Luiza și Alexandra, alături de infractori periculoși, pe site-ul Poliției Române
Articolul următorAlertă ANM: Cod roșu de vreme severă în județele Constanța și Tulcea