Acasă Uncategorized Uite cum arata Bahmu cu 2 ani inainte sa se marite cu...

Uite cum arata Bahmu cu 2 ani inainte sa se marite cu Prigoana. FOTOGRAFIE DOCUMENT! N-ai s-o recunosti!

497
0

Prezinta o emisiune la TV, este campioana divorturilor si casatoriilor din showbiz-ul autohton si, pana in acest moment, se credea ca nu are secrete. Iata insa ca exista lucruri care au scapat atentiei publicului, cum ar fi o fotografie care o infatiseaza pe Adriana Bahmuteanu inainte de “Era Photoshop-ului”.

RECLAMĂ

Imaginea dateaza din anul 2001, cand vedeta TV avea varsta de 27 de ani si nu cunoscuse inca succesul actual. Cu un chip inocent, machiata discret si cu parul tuns scurt si aranjat foarte simplu, Bahmu putea trece drept o eleva de liceu.

Interesant este faptul ca imaginea, realizata de fotograful Zoltan Lorencz, este naturala 100%, nefiind prelucrata sau retusata de catre acesta cu ajutorul tehnicilor Photoshop.

Ulterior, in cei 12 ani care s-au scurs de la realizarea acestei imagini, Adriana Bahmuteanu si-a schimbat stilul vestimentar  si modul de a se aranja, devenind o persoana care se face remarcata rapid.

“Aceasta este o fotografie din prima sedinta foto realizata intr-un studio al Adrianei Bahmuteanu. Imi amintesc ca era foarte incantata si avea emotii, iar daca analizam imaginea putem observa ca Adriana avea o privire expresiva, pe care si-a pastrat-o si azi. In timp, si-a conturat mai bine imaginea, dar a capatat si o nota mai stridenta”, a explicat fotograful Zoltan Lorencz pentru WOWbiz sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMinisterul Sănătăţii va implementa Planul Naţional de Boli Rare
Articolul următorIncredibil! Adelina Pestritu a refuzat 15.000 de euro! “Am simtit ca e cazul sa zic “pas”! Vezi motivul pentru care a dat cu piciorul unui onorariu imens!