Acasă STIRI SPORTIVE In Craiova se forțează fuziunea dintre FC U și CS U! Adrian...

In Craiova se forțează fuziunea dintre FC U și CS U! Adrian Mititelu recunoaște că există interes și face primul pas spre o împăcare istorică în Bănie cu Mihai Rotaru: „Juridic, e foarte ușor de realizat!”

249
0

Fuziunea dintre CS U și FC U Craiova, anticipată de ProSport în urmă cu o săptămână ca urmare a unui mesaj publicat de Adrian Mititelu pe rețelele de socializare, prinde tot mai mult contur! Tocmai patronul echipei din Bănie care a încheiat play-out-ul pe primul loc a oferit mai multe detalii despre bomba care ar putea reuni cele două echipe alb-albastre.

RECLAMĂ

Fuziunea dintre CS U și FC U Craiova prinde tot mai mult contur! Adrian Mititelu, dezvăluiri de ultimă oră

Conducătorul de la FC U Craiova a recunoscut în premieră în public că au loc tratative în vederea unei reuniri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, însă, pentru moment, lucrurile nu au demarat în mod oficial.

După ani de scandaluri, Mititelu a dezvăluit că i-a trecut supărarea pe edilul din Craiova, Olguța Vasilescu. Afaceristul a precizat că fuziunea ar fi ușor de realizat din punct de vedere juridic, ținând cont că ambele cluburi sunt organizate ca societăți pe acțiuni.

„Sunt mulți care doresc asta, foarte mulți, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuții, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie așa, însă nu s-a trecut la o acțiune completă.

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei, chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneaei, am niște proiecte imobiliare și mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. Am închis orice discuție vis-a-vis de fotbal.

E foarte ușor de realizat, amândouă sunt SA-uri, juridic e foarte ușor de rezolvat. Știți foarte bine disensiunile care sunt acolo, ruptura care pare ireparabilă. Sunt multe, nu vreau să spun niște vorbe acum care să ducă la adâncirea crizei, să spune niște răutăți, mă abțin.

A fost ce a fost, s-a ajuns la această nebunie în Craiova, să se urască oamenii între ei, să nu mai vorbească, știu cazuri de frați care nu-și mai vorbesc pe tema asta. Eu n-am vrut să dezbin orașul, am dat totul pentru fotbalul craiovean, chiar dacă am făcut greșeli, n-am vrut să se întâmple chestia asta. E un fapt împlinit acum, poate cu timpul se va rezolva”, a declarat Mititelu, la Sport Total FM.

Mesajul lui Adrian Mititelu care a încins spiritele în Craiova

Adrian Mititelu a dat de înțeles că în Craiova urmează să rămână o singură echipă, care ar continua pe structura administrativă a actualei CS U – prin fuziune sau prin dispariția lui FC U.

„(n.r. Adrian Mititelu îi răspunde unui suporter) N-ați știut să ne oferiți un minim de respect, ați profitat de atașamentul meu față de culori, dus la extrem. V-ați gândit că noi suntem proștii eterni ai orașului Craiova. OK, am înțeles mesajul, lucrurile sunt clare.

Vreți, nu vreți, o să vă duceți de anul viitor să susțineți CS U. FC U o să își închidă obloanele. Noi nu ne pricepem așa de bine ca alții! Ne-am gândit să vă facem fericiți și să ne lăsăm la vatră, de bunăvoie și nesiliți de nimeni!

O să cunoașteți fericirea fotbalistică alături de cealaltă echipă, poate îl convingeți și pe domnul Rotaru să îl angajeze pe Napoli, preferatul vostru!”, este comentariul postat de Adrian Mititelu pe rețelele de socializare.

SURSA:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/prosport-a-avut-dreptate-in-craiova-se-forteaza-fuziunea-dintre-fc-u-si-cs-u-adrian-mititelu-recunoaste-ca-exista-interes-si-face-primul-pas-spre-o-impacare-istorica-in-banie-cu-mihai-rotaru-19664767

RECLAMĂ
Articolul precedentMai multe fete, printre care și o minoră, înșelate prin metoda „loverboy”. DIICOT, percheziții în București, Ilfov și Călărași
Articolul următorClubul de Presă contracarează cenzura Parlamentului European: „Nu legiferați o ‘poliție a presei’!”