Acasă Stiri Mai multe fete, printre care și o minoră, înșelate prin metoda „loverboy”....

Mai multe fete, printre care și o minoră, înșelate prin metoda „loverboy”. DIICOT, percheziții în București, Ilfov și Călărași

205
0

Mai multe tinere, printre care şi o minoră, au fost înșelate prin metoda „loverboy”, apoi au fost obligate să se prostitueze atât în ţară, cât şi în cluburile din Elveția, Franţa şi Olanda.Procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziții în București, Ilfov și Călărași, într-un dosar care vizează constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane, printre care și minori.

RECLAMĂ

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2012-2020, membrii grupului infracțional au recrutat, prin metoda „loverboy”, opt tinere, printre care și o minoră, pe care le-au obligat să se prostitueze.

Totodată, în perioada 2021-2022, un membru al grupului a recrutat o persoană pe care a obligat-o să se prostitueze pe teritoriul Olandei, dar și pe teritoriul României.

În plus, în perioada 2012-2020, mai multe persoane, rude sau apropiați ai membrilor grupului i-au sprijinit pe aceștia să câștige, de pe urma persoanelor traficate, suma de 700.000 de euro.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/fete-inselate-metoda-loverboy-diicot-perchezitii-675499.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSalariile din Educație și alte domenii vor fi majorate. Anunțul făcut de Marius Budăi
Articolul următorIn Craiova se forțează fuziunea dintre FC U și CS U! Adrian Mititelu recunoaște că există interes și face primul pas spre o împăcare istorică în Bănie cu Mihai Rotaru: „Juridic, e foarte ușor de realizat!”