Acasă Life Style Horoscop de weekend, 2 – 3 noiembrie. Taurii intră în tot felul...

Horoscop de weekend, 2 – 3 noiembrie. Taurii intră în tot felul de conflicte

322
0

Berbec – Primești vești bune, în acest weekend, legate de viitor și de cariera pe care ți-ai ales-o. În plus, te reconectezi cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

RECLAMĂ

Taur

Nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu oamenii cu care interacționezi. Astfel, este posibil să intri în tot felul de conflicte care nu-și au rostul. Încearcă să renunți la orgoliu.

Gemeni

Vrei să rezolvi o serie de probleme mai vechi legate de viața de cuplu. Vrei să închizi un capitol dureros din viața ta, iar în acest weekend găsești curajul necesar pentru a face asta.

Rac

Nu ai parte de odihnă în acest weekend, oricât de mult ți-ai dori. Muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și ești dispus să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți atinge obiectivele.

Leu

Distracția este în centrul atenției, în acest weekend. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să acorzi atenție și familiei. Te bucuri de momente de relaxare.

Fecioară

Petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință. Fie că e vorba de redecorări, curățenie sau pur și simplu de petrecut mare parte din timp în pat, reușești să îți reîncarci bateriile.

Balanță

Înveți cât de mult poți în acest weekend. Acumulezi o mulțime de informații și te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta. Ai parte de un weekend cât se poate de productiv.

Scorpion

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare cu care te-ai tot confruntat în ultima perioadă, iar acum găsești determinarea necesară pentru a face niște economii importante.

Săgetător

Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul weekendului. Te bucuri de compania prietenilor și reușești să îți iei gândul de la toate responsabilitățile și problemele cu care te-ai confruntat în ultima săptămână.

Capricorn

Îți concentrezi toată atenția asupra nevoilor pe care le are un prieten apropiat. Încerci să îl ajuți cât de mult poți, chiar dacă uneori ai tendința să uiți complet de nevoile pe care le ai tu.

Vărsător

Este posibil să intri într-un conflict cu grupul de prietenii din cauza unor planuri pe care le aveați și care s-au schimbat pe ultima sută de metri. Încearcă să fii mai receptiv când vine vorba de schimbări.

Pești

Te ocupi de zona profesională. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor, iar în acest weekend reușești să faci un prim pas important în zona profesională pe care ți-o dorești atât de mult.  

Sursa: jurnalul

RECLAMĂ
Articolul precedentRus acuzat că și-a ucis trei prieteni de pahar, după care i-a mâncat
Articolul următorPrimele imagini cu Bianca Drăguşanu după ce a divorţat! Şi-a pozat mâna rănită şi a vorbit despre violenţă / FOTO