Acasă Stiri Rus acuzat că și-a ucis trei prieteni de pahar, după care i-a...

Rus acuzat că și-a ucis trei prieteni de pahar, după care i-a mâncat

510
0

Caz de canibalism în Arkhangelsk, un oraș din nordul Rusiei. Anchetatorii îl bănuiesc pe un bărbat de 51 de ani că și-a ucis prietenii de pahar, după care i-a mâncat.

RECLAMĂ

Individul se află acum în arestul poliției, după ce polițiștii au descoperit osemintele a trei persoane, alături de rămășite de câine și pisică. Din primele informații, se pare că bărbatul a consumat atât animalele, cât și foștii prieteni de băutură.

Potrivit BBC, bărbatul ar fi în deplinătatea facultăților mintale. El se afla deja în registrul poliției cu dosar penal, însă anchetatorii nu au vrut să-i divulge numele.

Conform sursei citate, crimele ar fi avut loc în intervalul 2016 – 2017, ceea ce exclude varianta unui singur eveniment.

Individul ar fi mărturisit ororile, spunând că a fiert trupurile celor trei, după care le-a folosit pentru a face mâncare. Toate victimele ar fi fost înjunghiate după ce ar fi adormit pe fondul consumului de alcool.

Site-ul 7news.com.au transmite că presupusul canibal își făcea provizii cu părțile preferate ale victimelor ucise, pe care le punea la păstrare pentru consum ulterior.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident bizar lângă Satu Mare. Un tractor cu încărcător s-a suit pe o mașină
Articolul următorHoroscop de weekend, 2 – 3 noiembrie. Taurii intră în tot felul de conflicte