Acasă STIRI SPORTIVE Herghelegiu: Adio Iaşi, sunt al Ştiinţei!

Herghelegiu: Adio Iaşi, sunt al Ştiinţei!

687
0
Herghelegiu şi Avrămia au promovat cu CSMC Iaşi, dar de jucat vor juca în Liga I pentru Universitatea Craiova. Cei doi fotbalişti au semnat pentru Ştiinţa încă din iarnă, dar antrenorul şi conducătorii clubului din Copou nu au acceptat despărţirea decât din vară.

Andrei Mihai Herghelegiu (foto: liga2.prosport.ro) a stat cu ochii pe parcursul Universităţii. „Am urmărit parcursul viitoarei mele echipe şi mă bucur mult că a primit licenţa. Am avut emoţii în acest sens, dar Craiova merită să aibă echipă în prima ligă, nu se poate ca un oraş atât de mare, cu tradiţie, să nu aibă fotbal la nivelul primei ligi. (…) Abia aştept să mă alătur noului colectiv şi să încep antrenamentele la Craiova“, a declarat Herghelegiu. Andrei crede că sezonul următor vor fi meciuri spectaculoase între olteni şi moldoveni: „Vor fi meciuri speciale. Sunt două echipe bune şi mă aştept la două confruntări spectaculoase. Îmi doresc ca Iaşiul să rămână în Liga I. Va fi greu, pentru că vor retrograda şase echipe, dar dacă vor fi aduşi jucători buni în această vară cred că CSMS are şanse să se menţină în Liga I“. La Craiova, Herghelegiu va avea alte preocupări, de pildă cum să urce cu echipa pe loc de cupă europeană.
CARTE DE VIZITĂ

RECLAMĂ

• Herghelegiu s-a născut pe 21 martie 1992
• Are 22 ani şi o înălţime de 1,81 metri.
• Este al treilea Andrei din lotul Ştiinţei, după Andrei Sin şi Andrei Ivan.
• Joacă pe postul de atacant central, deci îşi va disputa onoarea de a fi titular în ofensiva Ştiinţei cu Andrei Ivan şi Cosmin Curelea
• Pentru Iaşi a jucat din 2011 de 88 de ori în campionat şi de 2 ori în Cupa României. A înscris 14 goluri în campionat şi 1 gol în cupă.
• Între 2012 şi 2014 a jucat de 4 ori pentru naţionala Under-21.
• În 2008 a fost legitimat ca junior la LPS Iaşi, iar din 2010 a fost luat în lotul defunctei Poli Iaşi, de unde a trecut la echipa municipalităţii ieşene (CSM / CSMC).
• În acest sezon a înscris de 5 ori şi are două assist-uri; a fost sancţionat de 5 ori cu cartonaş galben.

• Cotă de piaţă: 250.000 Euro. sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCaminul de bătrâni “Sf Mina”, locul ideal în care seniorii se pot relaxa și bucura de fiecare clipă
Articolul următorLagărul de la Spitalul Judeţean de Urgență Craiova