Acasă Stiri Caminul de bătrâni “Sf Mina”, locul ideal în care seniorii se pot...

Caminul de bătrâni “Sf Mina”, locul ideal în care seniorii se pot relaxa și bucura de fiecare clipă

2328
0

Caminul de bătrani “Sf Mina”, Craiova, vine în întâmpinarea familiilor care au persoane dragi în situația în care nu mai sunt independente și au nevoie de însoțire și ingrijire permanentă,  răspunde tuturor așteptărilor și exigentelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare, recreere și companie sau a altor persoane care necesita îngrijiri speciale.

RECLAMĂ

Locația a fost atent aleasă pentru a oferi liniștea, atmosfera si decorul necesar recuperarii medicale (fizice si psihice), într-o zona linistita si cu multa verdeață, într-o cladire noua luxoasa si modernă. Camerele sunt spatioase, luxoase, bine iluminate, modern echipate cu toate dotarile necesare (mobilier, televizor si aer conditionat).

Dupa o viața plină de griji, oboseala și multa muncă, orice persoana are dreptul sa se bucure de liniște, odihnă, atenție din partea celor din jur si respect. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul de bratrani “Sf. Mina”, este locul ideal în care seniorii se pot relaxa și bucura de fiecare clipă. Căminul este situat în Craiova pe strada Nicolae Romanescu, nr. 39, tel.: 0757 522 522.

RECLAMĂ
Articolul precedentConsiliul Judeţean Dolj va construi o bază sportivă în valoare de trei milioane de euro la Craiova
Articolul următorHerghelegiu: Adio Iaşi, sunt al Ştiinţei!