Acasă Uncategorized Guţă a recunoscut relaţia cu Dana: „Am avut o relaţie cu ea,...

Guţă a recunoscut relaţia cu Dana: „Am avut o relaţie cu ea, e ok ca amantă, dar e dusă cu pluta îi place să apară la TV”

683
0

Nicolae Guţă a intrat în direct la Cancan TV, emisiune difuzată la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22, a recunoscut că a avut o relaţie cu Daniela, tânăra din Timişoara.

RECLAMĂ

Nicolae Guţă a povestit că a cunoscut-o pe Daniela la Timişoara, în hotelul în care lucra. El a spus că Dana nu a minţit absolut nimic şi că într-adevăr au avut o relaţie.

Mi se pare penal că se discută acest subiect. Mi se pare penal că te foloseşti de acest subiect ca să apari la TV. Îmi cer scuze de la familia ta civilizată şi la locul ei. Am rămas cu un gust amar că ai recurs la un mod infect de a aborda acest subiect.

Dacă vroiai să apari la TV puteai să te foloseşti de orice prilej. Dar în perioada asta trec printr-o perioadă critică. Ştiu că şi mama ta e foarte bolnavă şi nu aş vrea să treci şi tu prin ce trec eu. Ştiu că mama ta are acelaşi diagnostic pe care l-a avut şi fratele meu. Tu mă acuzi că nu mi-am iubit fratele„, a spus Nicolae Guţă.

Da, este adevărat. O cunosc pe Daniela şi am avut o impresie foarte bună despre ea. Am avut relaţii ca între iubiţi. La început am avut o impresie bună despre ea, dar niciodată nu m-am gândit că o să te foloseşti de acest subiect ca să apari la Tv”, a spus Guţă.

„Probabil că comportamentul tău de om dus cu pluta ca să te foloseşti de asta să apari la TV. Ne-am cunoscut la Timişoara, la hotelul unde lucra şi mi-a plăcut de ea. Ca amantă, ca gagică, e ok„, a spus Guţă.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMiron Cozma: „Îmi pare rău că nu l-am dat jos pe Iliescu”
Articolul următorInvarte banii cu lopata, se imbraca like a boss, insa acum cativa ani se intolea de la piata! Imagini de colectie cu Florin Salam!