Acasă Uncategorized Invarte banii cu lopata, se imbraca like a boss, insa acum cativa...

Invarte banii cu lopata, se imbraca like a boss, insa acum cativa ani se intolea de la piata! Imagini de colectie cu Florin Salam!

1431
0

Florin Salam este in prezent unul dintre cei mai apreciati manelisti, si unul dintre cei mai bine platiti, insa inceputul carierei sale a fost cam saracacios.

RECLAMĂ

Isi spune „Briliantul Romaniei”, este platit regeste la petrecerile si spectacolele la care canta, se imbraca in haine de firma de mii de euro, insa in trecut lucrurile stateau altfel.

Manelistul, cand n-avea bani de haine de firma

Manelistul, cand n-avea bani de haine de firma

La inceputul carierei sale muzicale, Florin Salam se prezenta la cantari imbracat modest, cu o geaca de blugi turceasca si o pereche de pantaloni nu foarte scumpi si canta „Saracie, saracie” – o muzica de jale.

Florin Salam, la inceputurile carierei

Florin Salam, la inceputurile carierei

Nici de bani prea multi proveniti din dedicatii nu avea parte manelistul la acea vreme, spre deosebire de prezent, cand lumea „arunca” in el cu mii de euro.

Florin Salam investeste mult in look-ul sau

Florin Salam investeste mult in look-ul sau

Insa Salam a avansat, a lasat in urma geaca de blugi si a trecut la costume de firme si a ajuns sa castige o gramada de bani.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGuţă a recunoscut relaţia cu Dana: „Am avut o relaţie cu ea, e ok ca amantă, dar e dusă cu pluta îi place să apară la TV”
Articolul următorCruduţa a fugit în vacanţă fără Nilă