Home Monden Gina Pistol și fiica sa, externate. Mesajul emoționant al lui Smiley. ”Au...

Gina Pistol și fiica sa, externate. Mesajul emoționant al lui Smiley. ”Au ajuns”

252
0
loading...

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, după ce frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a adus-o pe lume pe fetița lor. Micuța a venit pe lume marți, pe data de 9 martie, și a fost așteptată cu mare nerăbdare de cei doi părinți.

loading...
loading...
  • Gina Pistol și fiica sa, externate după zilele petrecute în spital
  • Smiley, melodie de dragoste pentru Gina Pistol

Gina Pistol și fiica sa, externate după zilele petrecute în spital.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, după ce la începutul săptămânii au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au așteptat cu sufletul la gură acest moment, mai ales că voiau să o cunoască cât mai repede pe fetița lor.

Gina Pistol a născut marți, iar întreaga intervenție a decurs cum nu se putea mai bine. Bucuria a fost una imensă pentru cei doi proaspeți părinți, dar și pentru familiile și prietenii lor.

Imediat după naștere, Smiley a făcut cunoștință cu fetița sa, însă într-un mod virtual, pentru că Gina Pistol nu a avut voie să primească vizite, din cauza restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Astfel, simpaticul artist a așteptat cu sufletul la gură ca iubita și fiica sa să fie externate, pentru a putea fi, toți, în sfârșit, împreună.

Smiley, melodie de dragoste pentru Gina Pistol

Totodată, pentru a-și exprima bucuria pe care o simte, dar și dragostea pentru Gina Pistol, Smiley a lansat cea mai nouă melodie – Până la tine – în care vorbește despre iubirea pe care i-o poartă mamei fetiței sale.

”Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a scris Smiley pe Facebook.

Noua piesă a fost primită cu bucurie de fani, care, de asemenea, au ținut să-l felicite pentru gestul plin de iubire pe care l-a făcut față de femeia care l-a făcut tată.

Vă reamintim că Gina Pistol a născut marți, pe 9 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi părinți nu au precizat încă ce nume a primit micuța, însă le-au transmis fanilor că micuța este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime.”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranța urmatoarele: “Am devenit parintț!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostra este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja ca nu știm nimic din tot ce ne așteapta:)”, a scris Smiley pe Facebook, la puțin timp după ce a devenit tată.

sursa: Gina Pistol și fiica sa, externate. Mesajul emoționant al lui Smiley. ”Au ajuns” (spynews.ro)

loading...
loading...