Home Stiri Doi pescari români, uciși în stil mafiot în Belgia!

Doi pescari români, uciși în stil mafiot în Belgia!

392
0
loading...

Cei doi erau frați și își făcuseră obiceiul să pescuiască pe malul unui mic lac!

loading...

Doi frați români stabiliți în Belgia au fost omorâți în stil mafiot. Aceștia obișnuiau să pescuiască pe malul unui mic lac deținut de un fost comisar de poliție. Se pare că cei doi desfășurau această activitate fără a avea permisiunea proprietarului.

Gabriel și Constantin aveau 45, respectiv 48 de ani. În anul 2019 fiica unuia dintre români a sunat poliția și a anunțat că tatăl ei nu a mai ajuns acasă. Cei doi bărbați au fost găsiți morți, chiar lângă lacul unde ei pescuiau de obicei. Amândoi au murit împușcați în cap.

În urma anchetei s-a decis că Francis Vandy, fostul comisar de poliție ar fi vinovat pentru uciderea românilor. El a negat inițial acuzațiile însă polițiștii au găsit mai multe detalii care l-au dat de gol pe pensionar. Printre acestea ar fi faptul că în momentul retragerii din sistem, comisarul nu a predat pistolul din dotare. Acesta l-a păstrat și s-a dovedit că este chiar arma cu care bărbații au fost împușcați.

„Francis Vandy va fi acum judecat de magistraţii Curţii Assize din Hainaut şi ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare, ceea ce ar echivala, dată fiind vârsta sa, cu detenţia pe viaţă.” scrie adevarul.ro .

sursă foto: adevarul.ro

sursa: Doi pescari români, uciși în stil mafiot în Belgia! – 3minute.net

loading...