Acasă STIRI SPORTIVE Gigi Becali îl dă afară după FCSB – Nordsjaelland: „Gata, le-am zis...

Gigi Becali îl dă afară după FCSB – Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”

468
0

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, anunță că Valentin Gheorghe (26 de ani) va fi cedat la altă echipă. Mijlocașul lateral a intrat seara trecută în meciul cu Nordsjaelland, 0-0, și l-a dezmăgit crunt pe latifundiar.Introdus pe teren în minutul 61, imediat după ce Nordsjaelland rămăsese în inferioritate numerică, Vali Gheorghe nu a adus plusul scontat.

RECLAMĂ

A avut o prestație ștearsă, notată cu 5 în Gazeta Sporturilor, în urma căreia Gigi Becali a decis să-l cedeze la altă echipă. Interesate de serviciile mijlocașului lateral sunt UTA și U Cluj.

Gigi Becali renunță la Vali Gheorghe după FCSB – Nordsjaelland

„Am jucat extraordinar cu o echipă care pasează foarte mult. S-a greșit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am știut. Îl vor vreo 3 echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja. Dar gata, nu mai vorbesc despre Vali Gheorghe.

Numai Vali Gheorghe pleacă. Pe Edjouma să vedem dacă-l iau ăia. Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă nu, sunt cam mulți pe aici. Dacă nu te califici, ce faci cu ei?

Bine, glumesc. Au contract, ce poți să le faci?”, a afirmat Becali astăzi.

Vali Gheorghe a revenit la FCSB în această vară, după ce sezonul trecut fusese cedat sub formă de împrumut la Umraniyespor, în Turcia. Românul nu a impresionat acolo, astfel că turcii nu l-au transferat definitiv.

A jucat în două meciuri în acest sezon, la 3-1 cu FCU Craiova în prima etapă de campionat și la 0-0 cu Nordsjaelland seara trecută. În rest a fost rezervă neutilizată.

sursa:https://www.gsp.ro/international/conference-league/fcsb-gigi-becali-vali-gheorghe-707562.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”
Articolul următorA vrut să se răcorească la piscină, dar ce s-a văzut a făcut deliciul …