Acasă STIRI SPORTIVE Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă...

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

325
0

Cornel Dinu (75 de ani), de 6 ori campion al României alături de Dinamo ca jucător, nu l-a menajat deloc pe Marius Șumudică (52) în intervenția pe care a avut-o seara trecută la GSP Live.Imediat după meciurile echipelor românești din Conference League, Cornel Dinu a intrat în direct la GSP Live. Prima țintă a legendarului dinamovist a fost Marius Șumudică, aflat în acele clipe în studioul DigiSport.

RECLAMĂ

Dinu s-a referit la mesajele publice pe care Șumudică le-a trimis în ultima vreme. Ignorat de conducătorii Rapidului, echipă la care s-a autopropus, acesta susține că are oferte din Superligă, dar nu se grăbește să accepte. Șumi s-a arătat disponibil să preia una dintre celelalte echipe cu pretenții, deși toate au antrenor.

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Marius Șumudică

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal… «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit.

Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare.

Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a afirmat Dinu la GSP Live.

Șumudică este liber de contract de o lună și jumătate, după ce saudiții de la Al Raed l-au dat afară.

CV Cornel Dinu:

  • 6 titluri de campion a cucerit Mister ca jucător: 1970-1971, ’72-’73, ’74-’75, ’76-’77, ’81-’82 și ’82-’83. Plus două Cupe ale României, ’67-’68 și ’81-’82
  • 3 trofee de „Fotbalistul anului” în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor a obținut Dinu: 1970, 1972, 1974
  • 454 de meciuri și 53 de goluri are Procurorul ca jucător în prima divizie
  • 67 de selecții a strâns Dinu la prima reprezentativă, pentru care a marcat de 3 ori
  • 33 de meciuri a disputat Mister în cupele europene. A înscris 3 goluri
  • 5 trofee a cucerit antrenorul Cornel Dinu, toate cu Dinamo: două titluri de campion (2000, 2002) și trei Cupe ale României (2000, 2001, 2003)
  • sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cornel-dinu-marius-sumudica-gsp-live-707546.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimăria și Consiliul Local Argetoaia organizează duminică, 20 August 2023, „Ziua Comunei”
Articolul următorGigi Becali îl dă afară după FCSB – Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”