Home Monden Ce i-a spus Jennifer Aniston lui Angelina Jolie, înainte să i-l fure...

Ce i-a spus Jennifer Aniston lui Angelina Jolie, înainte să i-l fure pe Brad Pitt

111
0
loading...

Câteodată soarta este chiar amuzantă! Înainte ca Brad Pitt să divorțeze de Jennifer Aniston și să înceapă să formeze un cuplu oficial cu Angelina Jolie, blondina a avut o scurtă discuție cu Angelina, fără să bănuiască nicio secundă ce avea să se întâmple între ea și soțul ei.

loading...
loading...

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început pe platourile de filmare ale producției „Mr. & Mrs. Smith”. Însă ce nu știe multă lume este că Jennifer Aniston a purtat o mică discuție cu femeia care i-a furat soțul, într-o parcare, cu puțin timp înainte de începerea proiectului și i-a spus Angelinei cât de încântat este Brad Pitt că va lucra cu ea.

La doar câteva luni distanță de la conversația celor două, Brad Pitt divorța de Jennifer Aniston și a început să formeze un cuplu cu Angelina Jolie. Mai mult de atât, s-a speculat că relația celor doi a început încă de la primele filmări ale proiectului „Mr. & Mrs. Smith”.

Angelina Jolie și Brad Pitt, divorț cu tam-tam

Precum începutul relației Angelinei Jolie și Brad Pitt, și despărțirea a fost la fel de controversată. După 10 ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste și în care au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul internaționat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. La patru ani de când actele de divorț au fost depuse, procesul încă nu a fost finalizat.  

Sursa: antenastars.ro

loading...
loading...